USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Авто грабують з вини водіїв, - ДАІ

3 Грудня 2010 10:41
За минулу добу на Волині було скоєно ряд крадіжок цінних речей з автомобілів, - інформують 3 грудня в УДАІ області.

Прикладом є заява лучанина Олега Н., жителя про те, що невідомі, розбивши скло у його автомобілі « Мерседес Спринтер» було викрадено автомагнітолу,

Окрім того, у Нововолинську Богдан І. повідомив, що з його автомобіля «Хюндай Соната» були викрадені гроші та документи.

Цієї ж ночі у міліцію звернувся ковельчанин і розповів, що з його автомобіля «ВАЗ 2106» було викрадено автомагнітолу «Піонер».

Останній злочин розкрили. Його скоїв Олександр А., не працюючий,житель м. Ковель. Його затримали.

Ці крадіжки були скоєні через порушення водіями елементарних правил безпеки – запевняють в ДАІ. Автомобілі були тривалий час у дворах будинків без нагляду, також залишені в автомобілях цінні речі, що досить часто привертає увагу зловмисників, авто необладнанні сигналізацією, - пояснють ДАІшники.

«Якщо ви помітили щось підозріле в діях незнайомців, які знаходяться близько вашого авто, чи не спрацьовує звичний сигнал при відкритті, будьте на сторожі, та при потребі телефонуйте за номером 102, або тел. 24-02-05», - кажуть в ДАІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Стрийко Показати IP 3 Грудня 2010 11:13
"Авто грабують з вини водіїв, тому хай самі злодіїв і шукають. А нас купа іншої роботи - треба влаштувати засідку, збити бабла з порушників, щоб і руководству долю віддати і собі вистачило", - повідомило Волинське ДАІ
Нік Показати IP 4 Грудня 2010 01:12
По залізній логіці цих ледацюг даїшних, як тільки людина купила авто , то вже винна.І в першу чергу їм.
опер Показати IP 4 Грудня 2010 08:47
Авто грабують з вини водіїв, квартири обкрадають з вини жильців, нема чого квартиру без нагляду залишати, а про згвалтування я взагалі промовчу, особливо влітку, по місту проїхати неможливо, одні суцільні провокаторки цього злочину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus