USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Авто працівника СБУ вдарило «швидку»: загинув медперсонал. ФОТО. ВІДЕО

12 Березня 2013 10:41
Нещодавно в Феодосії сталася жахлива ДТП. У «Швидку допомогу», яка везла пацієнта, врізався Фольксваген.
В аварії загинули лікар та медсестра «швидкої», - йдеться на Job-sbu.org.

Все сталося на перехресті головної і другорядної доріг.
«Швидка допомога» з включеною сиреною їхала по головній. За свідченнями очевидців, сирену було чути здалеку, а от вереску гальм - ні. Стався хлопок, і моментально медичний «Рено» перекинувся. Легковик з розбитим капотом стояв біля стовпа, а з мотора йшла пара. Після удару мікроавтобус зім'яло і кинуло на стовпи, в результаті чого були обірвані електричні дроти. Навколо стали зупинятися автомобілі, і водії допомагали вибиратися постраждалим. Спочатку розбили скло «Швидкої», після чого витягнули першу людини. Метал деформувався, і без спецтехніки було не обійтися. Хтось із водіїв намагався регулювати рух на перехресті, так як місце для проїзду було майже перекрите. Крім того, обірвані дроти заважали проїзду автобусів. Незабаром прибула пожежна машина. Люди побоювалися, що міг розлитися бензин і виникнути пожежа. В іншу карету «Швидкої допомоги» перевантажили пацієнта - молодого хлопця, який знаходився в комі. Під'їхали ще декілька машин «Швидкої». Із розбитого мікроавтобуса витягнули двох чоловіків. Одного доправили до лікарні, а другий лежав з вивернутою рукою і кричав від болю. Після того, як йому зробили укол, його також відвезла «Швидка». Потім витягли труп дівчини в медичному халаті і на ношах також завантажили в машину. Після цього прибули працівники ДАІ.

Далі стали розгортатися інші події. Як стверджують очевидці, з легковика вийшов чоловік спортивної статури з масивним ланцюгом на шиї. Він спробував відкрутити номерні знаки, а також хотів відкрити багажник, але у нього не виходило. Це турбувало винуватця аварії сильніше, ніж те, що він тільки що вбив людей. Весь час він розмовляв по телефону.

Потрібно відзначити, що у Феодосії ДАІ перевіряє, як водії транспортних засобів надають перевагу автомобілям з увімкненими спеціальними світловими і звуковими сигнальними пристроями. Водій «швидкої» скаржаться, що їм не поступаються дорогою. За таке порушення ПДР винуватцю загрожує штраф від 510 до 680 гривень.

Утім, більшість водіїв все ж намагаються поступатися.
Як повідомляють джерела, водієм Фольксвагена, який протаранив швидку допомогу, є Михайло Анісімов 1980 року народження, працівник СБУ. Він не тільки намагався зняти номер з машини, але й оперативно видалив свою сторінку в «Одноклассниках».

Утім, кеш google зберіг цю сторінку і її ще можна знайти. Видно, що працівник СБУ також належить до групи «Кіївсько-Новоросійський Окремий Президентський полк». Як заявляють очевидці, тонований легковик рухався зі швидкістю близько 140 кілометрів на годину по другорядній дорозі. У салоні голосно грала музика, яка продовжувала грати і після зіткнення, коли перехожі допомагали вибиратися постраждалим. Свідки також стверджують, що бачили на місці події і начальника феодосійського СБУ. Як стало відомо інформаційному порталу job-sbu.org, його і зараз можна помітити і на деяких фотографіях, у розбитої «Швидкої», які наводяться в Інтернеті.

Як кажуть місцеві жителі, керівництво СБУ виїжджає не на кожне ДТП. Отже, всі припущення очевидців вірні. На наступний же день надійшла інформація, що Михайло Анісімов був тверезий і пройшов експертизу, хоча деякі свідки події стверджували, що він перебував у стані сп'яніння.

У результаті зіткнення загинула фельдшер Берберова Аліме 1986 року народження. Вона тільки в березні вийшла з декрету і прийшла працювати на «Швидку». У неї залишилися маленькі діти. Пізніше в лікарні від травм помер лікар Ігор Сергєєв 1958 року народження.
Ще три людини перебувають у важкому стані. Пацієнт 1991 року народження, якого в комі везли в лікарню, постраждав найменше. Серйозні травми отримав його батько, який супроводжував хлопця. Також у важкому стані - водій «Швидкої».

Варто відзначити, що автомобіль «Швидкої допомоги» був новим. Його виділили місту в жовтні минулого року за президентською програмою, однак фактично станція «Швидкої допомоги» отримала його місяць тому. Новий реанімобіль Reno вважався кращим з всього автопарку медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шокований Показати IP 12 Березня 2013 12:17
Капець. я в шоці. жахіття якесь робиться на дорогах. сбушника скоріш за все відмажуть (як все робиться у нашій країні) і винуватим зроблять водія швидкої...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus