USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авто у волинянки вкрав брат

10 Травня 2013 11:38
До чергової частини Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку звернулася 28-річна мешканка району. Жінка повідомила, що невідомий викрав із подвір’я її автомобіль. Крадієм виявився брат волинянки, - йдеться на СЗГ УМВС в області.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні крадіжки до них у гості приїхав родич – брат постраждлої. Добре повечерявши та хильнувши горілки, всі полягали спати, а коли господарі прокинулися, побачили, що із подвір’я зник автомобіль.

Правоохоронцям оперативно вдалося затримати крадія, щоправда, у сусідньому районі. Ним виявився брат заявниці – 30-річний мешканець Луцького району.
«На момент затримання нетверезий чоловік знаходився в автомобілі із працюючим двигуном, – розповів заступник начальника ківерцівського райвідділу міліції Володимир Костанюк. – Для чого він викрав транспортний засіб, пояснити так і не зміг. Слід відзначити, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії».

Розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus