USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автомобіль вкрали на очах у власника. ФОТО

5 Серпня 2011 09:17
У ковельчанина Миколи С. викрали автомобіль ВАЗ-2104 після того, як він залишив транспортний засіб на території ферми у селі Черкаси із ключами у замку запалювання.
Потерпілий розповів, що того дня приїхав разом із сином на ферму, щоб порибалити та покататись на конях. Про це розповіли у ВЗГ УМВС в області.
«Кинувся до машини, але наздогнати не встиг»
Автомобіль припаркував на території ферми, а ключі покинув у замку запалювання автівки.
«Ми з сином спокійно рибалили на ставку. Раптом малий угледів, що в автомобілі горить світловий поворот. Я подумав, що то знайомий, який працює на конюшні ладиться в машині. Гукнув, зі стайні вийшов колега. От тоді тільки відчув неладне», – розповів Микола М.
Каже, кинувся до машини, але наздогнати не встиг. Автомобіль рушив у невідомому напрямку.
Чоловік звернувся до відділку міліції. Відразу було зорієнтовано весь особовий склад міськвідділу, всі патрульні наряди працівників ДАІ були націлені на пошуки автівки зеленого кольору марки «ВАЗ».
Начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Ігор Мрачко розповів, що свідки вчинення угону автомобіля повідомили правоохоронцям приблизні зовнішні дані зловмисника.
Вкрав машину після того, як посварився з дружиною
Затримали підозрюваного за годину аж у сусідньому Турійському районі. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння і йшов проїжджою частиною дороги в бік Шацька.
Зловмисник повідомив, що автівку залишив на дорозі, бо у захмелілому стані не впорався з керуванням автотранспортом та з’їхав у кювет.
Уже у відділку розповів, що того дня повертався додому разом із дружиною. Виник конфлікт, через що чоловік вийшов із маршрутного таксі і пішов пішки.
Біля ферми побачив машину з ключами. Поблизу нікого не помітив. Отоді й майнула думка «покататись».
Наразі відомо, що злочин скоїв 30-літній житель селища Шацьк. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не дальтонік Показати IP 5 Серпня 2011 09:36
всі патрульні наряди працівників ДАІ були націлені на пошуки автівки зеленого кольору марки «ВАЗ». До чого тут зелений колір???
911 до не дальтонік Показати IP 5 Серпня 2011 11:26
Темно-зелена. Монітор передає колір некоректно.
Fantom Показати IP 5 Серпня 2011 12:40
такі орли на другому фото ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus