USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Київщині вихователька та директорка приватного дитсадка побилися на очах у дітей. Відео

21 Грудня 2021 17:44
На Київщині в одному з приватних дитсадків Ірпеня директорка та вихователька влаштували бійку прямо на очах у дітей.

Як ідеться в сюжеті «Вікна-новини» на YouTube, на кадрах видно, як жінки кричать одна на одну і застосовують силу. У якийсь момент між ними пробігає маленька дівчинка, але навіть це не зупиняє сварку «педагогів», передає УНІАН.

У розпал сварки директорка напала на підлеглу і облаяла її, а та вирішила відбиватися. На питання, чому все відбувалося при дітях, жінка відповіла, що вирішила не переходити в кімнату без камер відеоспостереження.

Згодом вихователька розповіла, що скандал виник через те, що директорка відмовилася видавати їй зарплату – 17 000 гривень. До того ж потерпіла взагалі не була оформлена на роботі.

Зі свого боку директорка заявила, що нібито не била свою опонентку, а лише штовхала, бо та не давала їй повісити курточку. Втихомирювати жінок довелося кухарці, яка вибігла розбороняти їх просто у фартусі.

Після побаченого батьки почали масово забирати дітей із дошкільного закладу й вимагати повернення коштів – місячний абонемент у цей приватний садок коштує 6 000 гривень. Директорка вже поскаржилася на непоправні наслідки для свого бізнесу – нібито через скандал садочок збанкрутував і тепер виставлений на продаж всього за 5 000 доларів.
Однак батьки наполягають, аби його взагалі позбавили ліцензії. За їхніми словами, директорка приватного закладу дозволяє собі агресивну поведінку не лише щодо вихователів. Вона грубо та різко спілкується також зі своїми клієнтами і погрожує їм судами за негативні коментарі в соцмережах.

Одна із мам навіть звернулася до психолога за висновком про те, що бійка між працівниками садка негативно позначилася на її доньці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 21 Грудня 2021 18:15
нянька почала качати права... 17 тисяч в місяць виявилось мало...
Лучанин до дідо Показати IP 21 Грудня 2021 23:09
Як у тебе розуму!
Анонім до дідо Показати IP 21 Грудня 2021 23:37
А ти на яку пенсію сидиш? З голоду не пухнеш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus