USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Батько потерпілої допоміг у затримані розбійника

4 Червня 2010 16:11
До чергової частини Ківерцівського райвідділу міліції надійшло повідомлення одного із мешканців цього міста. Чоловік розповів, що нещодавно на його доньку було вчинено розбійний напад. Невідома особа із ножем накинулась на дівчину та викрала її сумочку.

Про це пише «СіД».

За словами батька потерпілої, його донька була у шоковому стані, але орієнтовні прикмети зловмисника зуміла пригадати.

На місце події в Ківерцях виїхало аж три автомобілі. За описаними прикметам оперативники вийшли на підозрюваного. А той, коли побачив сирени, кинувся навтьоки.

Начальник Ківерцівського райвідділу міліції Ігор Муковоз зазначив, що завдяки швидкому реагуванню батька потерпілої, який вчасно звернувся до міліції, змогли затримати злочинця «за гарячими слідами».

Після затримання підозрюваний опору не чинив. У скоєному не зізнавався. Проте під час обшуку у нього вилучили паспорт громадянина України, в якому знаходився квиток на потяг сполученням «Ківерці - П’ятихатки», що якось вказувало на його причетність до цього злочину.

Притиснутий таким неспростовним доказом, Василь зізнався. Розповів, що вчинити розбійний напад його змусили фінансові труднощі. Раніше він намагався заробити на життя законним шляхом, однак у працевлаштуванні йому постійно відмовляли.

Підозрюваний був раніше судимий за скоєння подібних злочинів, за що і відбував покарання.

На даний момент проти затриманого порушено кримінальну справу за розбій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus