USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батько виніс сина з палаючого будинку

6 Листопада 2009 13:01
Учора в селі Нова Вижва через коротке замикання електродротів загорівся будинок. До приїзду пожежників господар дому встиг вихопити з вогню свого півторарічного сина – повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області, учора, 5 листопада, близько 12.00 у селі Нова Вижва, що на Волині, в житловому будинку місцевого мешканця трапилась пожежа. Помітивши дим та полум’я, 39-річний господар миттю кинувся всередину будинку. Кімнати оселі були вже повністю задимлені, на кухні горіли меблі. Раптом чоловік почув крик свого сина з дитячої кімнати і негайно кинувся туди. У густому диму він віднайшов у кутку під ліжком півторарічного Андрійка та виніс його на вулицю.
Дитину батько відніс до сестри і звідти зателефонував до служби «101». Для боротьби з вогнем вже за 10 хвилин прибула чергова варта підрозділу МНС з райцентру та місцева пожежна команда села Смідин. На час їх прибуття вогонь уже вихопився на дах. Але рятувальники змогли зупинити поширення полум’я і за годину ліквідували пожежу.
Як з’ясувалось під час розслідування обставин події, пожежа трапилась через коротке замикання електричної мережі в будинку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:38
Молодець, що врятував сина але не слід забувати не можна залишати дітей вдома без нагляду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus