USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля тюрми в Кропивницькому вбили адвоката

22 Серпня 2019 19:19
Уранці в четвер, 22 серпня, у Кропивницькому біля СІЗО невідомі з автомобіля обстріляли з автоматичної зброї адвоката Олександра Іванова, у результаті чого він помер на місці.

Про це йдеться в повідомленні Національної асоціації адвокатів України.

«Орієнтовно об 11:45 у Кропивницькому вбито адвоката Олександра Іванова. Вбивство сталося по вулиці Куропятникова біля СІЗО № 6. Невідомі з автомобіля здійснили обстріл з автоматичної зброї. Адвокат загинув на місці. Місцеві ЗМІ повідомляють про ще одного потерпілого. Наразі на місці злочину працює слідча група», – сказано в повідомленні асоціації.

Згодом голова Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Сергій Вилков повідомив, що поранений під час убивства адвоката Олександра Іванова у Кропивницькому чоловік помер у лікарні, пише Інтерфакс-Україна.

«Він (Іванов, – ред.) спілкувався з іншою людиною, ми з’ясовуємо наразі, з ким... І фактично цю іншу людину було теж поранено і, наскільки нам відомо, в лікарні цей чоловік помер», – сказав Вилков в ефірі одного із телеканалів.

При цьому він наголосив, що чоловік, котрий помер у лікарні, – «не адвокат 100%».

Говорячи про вбитого Іванова, голова ВКДК розповів, що він був «старше п’ятдесяти» років, свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю отримав у 2011 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus