USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Білорус вивозив з України контрабандою мобільники на 52 тисячі

24 Січня 2009 17:07
Чергові спроби незаконного переміщення товарів припинено в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Доманове» Волинської митниці. Про це «Волинським Новинам» повідомили 24 січня в прес-центрі Волинської митниці.
Автомобіль «Ніссан» під керуванням громадянина Республіки Білорусь, який повертався з України на Батьківщину, рухався по «зеленій» смузі. Проте під час прикордонно-митного контролю у митників та прикордонників виникли сумніви щодо повної відсутності багажу.
Тому авто було виведене зі смуги спрощеного контролю для більш детального огляду і, як виявилося, не дарма: у салоні під панеллю, яка знаходиться біля коробки передач, за кордон прямували 34 мобільні телефони «Nokia», вартість яких митники оцінили майже у 52 тисячі гривень.
Інший громадянин Республіки Білорусь хотів підзаробити на тютюнових виробах. Майже 6 тисяч пачок цигарок вартістю близько 15 тисяч гривень він приховав у бокових стінках, обшивці даху та паливному баку автомобіля «Додж», яким власне перетинав кордон.
У обох випадках складено протоколи про порушення митних правил. Окрім предметів порушень, вилучено також автомобілі, які послужили місцем схову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Січня 2009 22:56
тільки в нас в країні ловлять тих, що вивозять а, як же з тими, що завозять ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus