USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білоруска спричинила ДТП у Любешові та втекла

29 Листопада 2017 16:38
41-річна громадянка Республіки Білорусь близько 12 години в смт Любешів, на вул. Брестській, керуючи автомобілем Volkswagen transporter, допустила зіткнення з іншим автомобілем та покинула місце вчинення ДТП.

Про це інформує Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Працівники поліції оперативно знайшли правопорушницю та притягнули до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень передбачених ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Крім того, до Любешівського районного сектору УДМС у Волинській області надіслано клопотання про скорочення термінів тимчасового перебування даної громадянки Республіки Білорусь на території України у зв’язку з вчиненням вищевказаних правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus