USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля залізничної станції знаходять вибухівку. ФОТО

8 Червня 2012 13:04
Тривають роботи із своєрідного розмінування території поблизу залізничної станції «Новий Чорторийськ» у селі Цміни Маневицького району на Волині.
На цей час рятувальники виявили та вилучили вже 540 вибухонебезпечних предметів, - повідомляє прес-служба ТУ МНС у Волинській області.

За станом на 7 червня піротехнічна група МНС-ників під час роботи з очищення місцевості площею 0,16 гектара поблизу залізничної станції «Новий Чорторийськ» у селі Цміни Маневицького району виявила та вилучила 540 одиниць вибухонебезпечних предметів.
До виконання робіт залучили особовий склад групи та спеціальну техніку. Тут облаштували робочий майданчик із пунктом управління, під’їзні шляхи, стоянку для автотранспорту, місця зберігання обладнання і матеріалів, вибухонебезпечних предметів, відпочинку та збору металобрухту.
Робота піротехніків ускладнюється твердістю та насиченістю ґрунту металом, гравієм, щебенем, а також значною глибиною залягання боєприпасів (від 50 сантиметрів до 3 метрів).
Загалом, з 14 травня виявлено та вилучено 970 вибухонебезпечних предметів, серед яких авіаційні бомби, артилерійські снаряди, ручні гранати та підривники різних типів.
Роботи тривають.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus