USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Браконьєри помстилися ківерцівським єгерям?

24 Вересня 2012 10:51
Будинок волинських єгерів намагалися підпалити. Зловмисник жбурнув запалену пляшку із бензином у вікно їх оселі.

Про це повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Так, нещодавно невідомий намагався підпалити житло Валерія та Орислави Бандури. Подружжя працює єгерями у ДП «Мисливське господарство «Звірівське», що у селі Котів Ківерцівського району.

Від вибуху родина прокинулась. Сталося це о 4 годині ранку. Пляшка з бензином вдарилась об стіну за кілька сантиметрів від вікна і розбилась. Спалахнув вогонь. Але, на щастя, пожежі не сталося через вологу і дощову погоду.

«Мене, ніби, янгол розбудив. Дивлюсь, горить мов би дві свічки. А ніч пізня. Подумала, може, мати ще не спить, світить свічки. Потягнулась за мобільним телефоном, щоб побачити котра година і в цю мить пролунав вибух, запахло паленим» - розповідає Орислава.

Вийшовши на вулицю і обійшовши будинок, сімейна пара не побачила нічого підозрілого. В повітрі лиш стояв запах бензину. Вранці постраждалі звернулись в міліцію.

Подружжя припускає, що зловмисником може виявитись хтось із браконьєрів. Адже, єгері присікають найменші прояви незаконного вбивства тварин.
Наразі триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus