USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Били кулаками та тягнули за волосся: в Дніпрі пасажири маршрутки накинулися на дівчину. Відео

18 Липня 2020 23:05
У Дніпрі пасажири маршрутки № 101 побили дівчину, яка заплатила за два місця.

Відео інциденту виклали у Мережу інші пасажири, пише ТСН.

Як повідомляє місцеве видання, дівчина заплатила за два місця. Вона не хотіла, аби поруч ще хтось сидів. Утім, не всі зрозуміли наміри пасажирки. Найбільше обурилися жінки та пенсіонерки, які накинулися на дівчину.

Скандалом і лайкою інцидент не закінчився. Один з чоловіків підійшов до дівчини і вдарив її кілька разів по обличчю кулаком. Крім того, до побиття приєдналися й інші пасажирки. Вони також долучилися до рукоприкладства і та тягли дівчину за волосся.
Наостанок її витягли з маршрутки, побивши і розірвавши футболку. Повідомляється, що за неї ніхто за неї не заступився. Не відреагував на інцидент і водій маршрутки.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
лк Показати IP 18 Липня 2020 23:27
Треш
Лучанин Показати IP 18 Липня 2020 23:37
Підрілу того треба було на місце поставити
Палата № 6 Показати IP 18 Липня 2020 23:40
После избиения девушки, тэтульна, арийська, затомасована, у дупу вируюча нация (как в фильме "Собачье сердце") встала та завыла: "Щэ нэ вмэрла Украина...". А спиваты - цэ святэ! Нация - спивуча. 2014г.. Крым, Донбасс с этих вопящих, провокаторов баб - скотыняк всё и началось. Последние (как минимум - 30 лет) они головой не думают. Дупой. А мужики (редко трезвыми бывают) им подмахивают. Вспомните, как они бросались на танки, окружали военные части.... Тэпэр маемо тэ, що, маемо. А этого бычару, избивающего девушку, надо будет подловить, провести домой. Кому-то из его женского окружения сломать щэлэпу. А у нас по другому отморозки не понимают. Нация такая - характер нордический. Слава Украине!
скептик до Палата № 6 Показати IP 19 Липня 2020 12:47
що ти ліпиш !!!!! у тебе справді палата №6.
Анонім Показати IP 19 Липня 2020 00:03
Звірі.
Сергій Показати IP 19 Липня 2020 00:21
Ні одного мужика в маршрутці не знайшлося на того гаврика мордатого, просто не має слів. Ну всяке може бути, але на дівчину руку піднімати це вже перебор, за який має прилетіти ответка.
анон до Сергій Показати IP 20 Липня 2020 14:23
так бити дівчину це взагалі і бабушки як активно долучаються. капец повний.
Пасажир Показати IP 19 Липня 2020 00:48
Воістину треба мати власний автомобіль або гроші на таксі!
скептик до Пасажир Показати IP 19 Липня 2020 12:49
У суспільстві моральних виродків треба ходити з кольтом 45-го калібру. пару десятків курячих мізків розмазати по стіні - решта заспокояться
хехъ Показати IP 19 Липня 2020 05:05
... потому что нет намордников)
346 Показати IP 19 Липня 2020 06:55
Лисе б...дло. На передок його, під снаряди. Хай там би показував, який він мужик
Лучанин Показати IP 19 Липня 2020 08:40
"руській мір" во всєй красє...нажаль в Україні. І я даже здогадуюсь за кого вони голосували
ан до Лучанин Показати IP 20 Липня 2020 14:25
та задовбали вже з тим" за кого голосували" . ніби при порошенку краще було!!! та голосували за зеленського аби ту морд наглу з влади прибрати!!!!!!!!.граф дякула блін!!!!!!.
Жах Показати IP 19 Липня 2020 08:50
Люди подуріли!!!
Свідок Показати IP 19 Липня 2020 09:02
Сказала, що вона активістка і волонтерка. І всіх вчила правильно матюкатись.
555 Показати IP 19 Липня 2020 09:21
Нелюди,в кого перетворюється суспільство.Просто жах!!!
!!! Показати IP 19 Липня 2020 09:23
МЫ европейцы!
Нострадамус Показати IP 19 Липня 2020 09:25
А чому не за всю маршрутку?
Отакої Показати IP 19 Липня 2020 09:34
Дикуни.Ця країна приречена!
Ббс Показати IP 19 Липня 2020 09:36
Отак сидить юна дурочка на двох сидiннях, глянеш, вродi звичайна людина, а виявляеться iнвалiд на всю голову!... :-(
Монархіст Показати IP 19 Липня 2020 10:28
Лисий г...дон, однозначно. І бабки тоже. Починаю розуміти чого старичків в сиву давнину в ліс вивозили - таке ні собі ні людям життя не дасть.
Народна прокуратура Показати IP 19 Липня 2020 11:06
Згоден, що рукоприкладство - це треш. Однак, поведінка самої потерпілої, яку тут усі захищають, не менш дикунська. Ця "принцеса", яка, до речі, була без маски, публічно намагалась продемонструвати свою "вищість" над пенсіонерками, вказуючи їм, що вони мають їздити у тролейбусах, потім почала хамити: "закройте рот, пожалуйста", а в кінці взагалі накинулась з кулаками на бабцю. І це не побоювання захворіти. Це - прояв її внутрішнього світу - самозакоханості і зневаги до оточуючих, впевненості у тому, що останні - їй не рівня. Схоже на сегрегацію чорношкірих у Південно-Африканській Республіці, які не мали права їздити у громадському транспорті.
Монархіст до Народна прокуратура Показати IP 19 Липня 2020 12:06
> Ця "принцеса", яка, до речі, була без маски, публічно намагалась продемонструвати свою "вищість" над пенсіонерками Перепрошую, пан прокурор, ти відео дивився чи тобі мозку для того не хватило? Вищість свою ота дівчина нікому не демонструвала. Коли вона говорила спокійним тоном її опоненти вже кричали їй "Рот заткнула". > вказуючи їм, що вони мають їздити у тролейбусах Фраза була про те, що пенсійний в маршрутці і тролейбусі - не одне і те саме. Враховуючи, що маршрутка може бути приватна (не знаю точно за конкретний тролейбус) а тролейбус - ні, деякий сенс у цій фразі є. >а в кінці взагалі накинулась з кулаками на бабцю. Та ти гониш... Це коли її вже декілька людей вдарили першими ? Дядя, ти реально баран... Тобі тільки в прокуратурі і працювати...
Оксана Показати IP 19 Липня 2020 14:47
Після того як я пару раз сходила в Привабанк(після того як він став державним) та поспілкувалася з так званими пенсіонерами, то купила собі електрошокер. Доказати, що я до свого спеціаліста з бізнесу, записана і він мене очікує не вдається. В банк тепер заходжу під матюкі, прокльони, пару раз перекривали дорогу. Щоразу очікую що хтось вліпить. І це при тому що я спокійно повідомляю, що в мене зустріч на таку то годину.
Монархіст до Оксана Показати IP 19 Липня 2020 15:00
Що характерно, "пенсіянерки" на дівчину накинулись вже після того як її вдарив лисий чмошник. Якби той не вліз, може б і злякалися руки розпускати... Гуром слабшого легше бити, чо.
хехъ до Оксана Показати IP 19 Липня 2020 15:09
коли ви самі будете пенсіонеркою, очевидно, будете в банк ходити зі зв 'язкою гранат.
Монархіст до хехъ Показати IP 19 Липня 2020 20:11
З такими "пенсіонерами" і їх захисниками, як на відео, боюся ми не доживемо
Анонім Показати IP 19 Липня 2020 16:48
Надіюсь, знайдуть ту бабу, яка прикривається лисим мужиком. І так, суспільство дике. Після того як на мене кинулись неадекватно пенсіонери під укрпоштою, я стараюсь їх обходити. А знаєте чого вони в карантин на пошту йшли? "Бо Галя пенсію носить, але мені вдома нудно сидіти, піду прогуляюсь".
Володимир Показати IP 19 Липня 2020 17:05
Рускоязичноє население
Народна прокуратура Показати IP 19 Липня 2020 18:19
Коментар цього так званого Монархіста. свідчить, що він - такий же гопник, як і лисий з маршрутки. Суцільне тикання і бикування, намагання горлом довести свої ненандертальскі переконання без жодних аргументів і логіки. Розпускати руки до пенсіонерки "принцеска" почала перша, після того звичайно, як отримала по писку від лисого. Потім, уже після того, як їй вдруге прилетіло від того ж лисого, почала кидатись на іншу пенсіонерку. А слова стосовно того, що пенсійний у маршрутці і тролейбусі не одне й теж, бо маршрутка приватна, а тролейбус - ні, взагалі щось із підсвідомості Монархіста. Це все громадський транспорт. У маршрутці є місця сидячі і стоячі. Ця дівуля заплатила за два місця саме сидячих і це підтверджено відповідними квитками?
Монархіст до Народна прокуратура Показати IP 19 Липня 2020 20:04
"Коментар цього так званого Монархіста. свідчить, що він - такий же гопник, як і лисий з маршрутки." - Та так, куди нам, бідним хліборобам, до високих стандартів української інтелігенції... Ми люди прості: бидло називаєм бидлом, баранів баранами... "Суцільне тикання і бикування, намагання горлом довести свої ненандертальскі переконання без жодних аргументів і логіки." - на цьому місці я реально ридав і плакав... потім перечитав і вже тупо ржав... " Розпускати руки до пенсіонерки "принцеска" почала перша, після того звичайно, як отримала по писку від лисого. Потім, уже після того, як їй вдруге прилетіло від того ж лисого, почала кидатись на іншу пенсіонерку." - Тобто, як я і написав - "Це коли її вже декілька людей вдарили першими ?" Нормальна реакція нормальної людини - коли тебе б'ють - захищайся. І за це нікого засуджувати не можна. Факт є факт - ДІВЧИНА БУЛА ЖЕРТВОЮ АГРЕСІЇ, А НЕ АГРЕСОРОМ... Чи пан прокурор вважає, що її обов'язок перед суспільством полягає в тому, щоб бути лялькою для биття таких от бабульок? Хочеш - будь таким сам, але від інших вимагати того ж права в тебе немає. Ясно? А, і писок в собачок, а не в людей... Я розумію, що для пана прокурора, напевно, всі люди крім нього самого "з писком", але то його особисті незручності. "А слова стосовно того, що пенсійний у маршрутці і тролейбусі не одне й теж, бо маршрутка приватна, а тролейбус - ні, взагалі щось із підсвідомості Монархіста. Це все громадський транспорт. " Ви впевнені, що конкретна маршрутка - "громадянський транспорт", а не автобус якогось перевізника. А я вважаю, що ні. Пруф: ТзОВ "Игрек" https://www.eway.in.ua/ru/cities/dnipro/agencies/28 https://www.eway.in.ua/ru/cities/dnipro/routes/539 https://dv-gazeta.info/dneprnews/stali-izvestnyi-vladeltsyi-marshrutok-dnepropetrovska.html А це означає, що правила проїзду можуть досить сильно відрізнятися. "У маршрутці є місця сидячі і стоячі. Ця дівуля заплатила за два місця саме сидячих і це підтверджено відповідними квитками?" Стоячих місць не буває і бути не повинно, формально. Я ще пам'ятаю як маршрутників декілька років тому мєнти пресували за набиті салони після десятків трупів і постраждалих на залізничних переїздах. Тоді всі дружно згадали і порахували скільки там людей повинно бути за вимогою норм безпеки. Потім забули, до чергового ДТП. Водій і перевізник в ситуації теж досить винні: поки чітко і адекватно не регламентують процедуру посадки-розміщення-висадки пасажирів в транспортний засіб будуть такі інциденти. Бо інакше все буде робитись "па панятіям", а "панятія" у всіх різні. (Як от в мене і Пана прокурора) Дякую за увагу.
Олександр Показати IP 19 Липня 2020 20:32
Не розумію людей які говорять, що дівчина не права - якщо вона заплатила за два місця то вона полюбому вирішила це питання із водієм. А бидлота яка думає, що їм всі все винні накинулись на бідну дівчину. А лисий під....с ще той!!! Якби сидів якийсь мужик фіг би він стартанув, така бидлота тільки й вміє як виїжджати за рахунок слабщих. Такі люди як народилися хуйлом, так ним і помруть!
Ірина Показати IP 19 Липня 2020 22:24
Знаєте, тут і дівчину виправдати важко... хочеш їздити сама, докинь до двох місць у маршрутці ще 30-ку -і сідай у таксі! Але поведінка всіх інших пасажирів-шок! Піднімати руку на дівчину-то взагалі край! Чи то люди в карантині так здичавіли, чи то такими і були... а нам жити з ними поруч! Прикро!
пасажир Показати IP 21 Липня 2020 10:02
якщо жінка веде себе,як бич*ра,то відношення до неї відповідне......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus