USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Частина Італії потонула в болоті. Фото

2 Листопада 2018 19:56
В Італії продовжує вирувати нищівна негода. Так, на крайній півночі країни, поблизу провінції Беллуно, стався масштабний зсув ґрунту, який був викликаний зливами. Через це, десятки гірських містечок та сіл опинилися відрізаними від світу.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на видання ANSA.

«Величезна маса землі та багна повністю заблокувала в п’ятницю, 2 листопада, регіональну дорогу на півночі Італії. Поселення опинилися цілковито відрізані від світу. Більше того, дощі в регіоні так і не припиняються», – йдеться в повідомленні.

Наразі лише у регіоні Венето нарахували збитків від природної стихії на понад 1 мільярд євро. Також через небезпеку для місцевих жителів, у регіоні планують закрити усі школи.

Нагадаємо, останній тиждень в Італії тривають потужні повені, через які загинуло вже 17 людей. Наразі в більшості північних районів країни зберігається «помаранчевий» рівень небезпеки.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сем Показати IP 2 Листопада 2018 21:13
Губить людей не пиво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus