USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через страйкбольну гранату лучани викликали поліцію і рятувальників

26 Грудня 2017 21:29
Помітивши на зупинці гранату, схожу на бойову, лучани викликали поліцію та рятувальників. На щастя, граната виявилась страйкбольною.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в патрульній поліції Луцька та ДСНС у Волинській області.

Як повідомили очевидці, дорогу поблизу будинку №29, що на вулиці Гордіюк, перекрили. Поруч на зупинці були помітні автомобілі рятувальників, патрульної поліції та медиків. Вулицю перекрили та не підпускали перехожих.

Як повідомила речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, причиною цьому стала страйкбольна граната, помітивши яку лучани викликали поліцію.

«Екіпажу повідомили про те, що за адресою вул. Гордіюк біля магазину «Вишенька» виявленно підозрілий предмет. Прибувши на місце події виявили предмет, схожий на гранату, по явних ознаках - пластикову. Прибувши на місце вибухотехніки встановили, що даний предмет є гранатою для гри в страйкбол», - повідомила Ольга Бузулук.

Речниця прес-служби волинських рятувальників Ірина Варварук зазначила, що надійшла інформація про те, що за вищезгаданою адресою знаходиться, ймовірно, вибухонебезпечний предмет. Проте після перевірки стало зрозуміло, що небезпеки він не становить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus