USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через ковдри волинянин отримав дві доби адмінарешту

21 Червня 2011 11:51
Мешканець волинського прикордоння намагався перенести через державний кордон України поза пунктом пропуску, тобто об'їзним шляхом, п'ять сумок з ковдрами.
Як поінформував заступник начальника відділу прикордонної служби «Самари» з персоналу капітан Андрій Новицький, до старшого зміни надійшла оперативна інформація про можливу контрабанду в напрямку Лелікове (Республіка Білорусь) - Березники, що в Ратнівському районі. Про це пише Волинь-нова.
На цій ділянці кордону було виставлено спільний прикордонний наряд, до складу якого увійшли лейтенант Максим Гавлюк, молодший сержант Борис Вознюк та представник Ягодинської митниці Сергій Ващук.
Після опівночі вони «засікли» порушника кордону. Очевидно, до кордону хтось його підвіз. А потім чоловік по черзі підтягував великі сумки, чимось набиті, все ближче до лінії держкордону.
За триста метрів до кордону, вийшовши із засідки, прикордонники затримали невідомого.
Порушником виявився 35-річний мешканець села Межисить Ратнівського району Руслан П. При ньому було п'ять сумок з ковдрами. Всього мав товару чоловік на суму понад п'ять тисяч гривень.
Руслана П. було доставлено у відділ ПС «Самари», де на нього склали відповідний протокол.
Товар конфісковано і передано на митницю.
Рішенням Ратнівського районного суду правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності – дві доби адмінарешту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus