USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Через митницю везли хімічно небезпечні речовини

9 Липня 2013 12:51
У автомобільних двигунах підтікали мастила, порушники перевозили хімічно небезпечні речовини без відповідних дозволів – такі інциденти мали місце на митній території області.

Так, держекоінспекція підвела підсумки роботи у І півріччі 2013 року, - повідомили у прес-службі установи.

Інспектори відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Волинської області виявили порушення, пов’язані з підтіканням мастил двигунів автомобілів, забрудненням земель, перевезенням хімічно небезпечних речовин без дозволу Мінприроди України. На підставі чого склали 317 протоколів з винесенням 317 постанов про адміністративне правопорушення та наклали штрафних санкцій на фізичних осіб, які здійснювали перевезення, на загальну суму 18 тисяч гривень.

Окрім того, упродовж І півріччя Державна екологічна інспекція у Волинській області провела 1955 перевірок дотримання природоохоронного законодавства. За результатами перевірок склали 1305 протоколів, з них 14 передали для розгляду у судові органи.

До адміністративної відповідальності притягнули 1065 посадових осіб та громадян. Сума накладених штрафів становить більше 114 тисяч гривень, з них стягнули більше 85 тисяч гривень. Матеріали 17 перевірок передали у правоохоронні органи. За результатами 9 перевірок відкрили кримінальні провадження. Пред’явили 67 претензій та позовів за екологічні збитки в сумі 935 тисяч грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus