USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через водіїв скутерів на Волині за вихідні – три аварії з чотирьох

10 Листопада 2008 18:35
За вихідні, згідно зі статистикою УДАІ УМВС у Волинській області, у краї трапилося 4 ДТП, у яких 2 людини загинуло й 4 отримали тілесні ушкодження. Про це 10 листопада інформують «Волинські Новини».
 
У Луцькому районі 8 листопада, приблизно о 23.00, у селі Голишів 24-річний житель села Боратин, не впоравшись із керуванням, здійснив наїзд на пішохода, що перебував на обочині. У результаті ДТП його 14-літня односельчанка, учениця 8-го класу Боратинської ЗОШ, отримала забій голови. На щастя, аварія обійшлася без госпіталізації.  
 
У Локачинському районі 8 листопада, приблизно о 22.00, у селі Білопіль 22-річний непрацюючий місцевий мешканець, керуючи скутером, скоїв наїзд на 51-річного пішохода, жителя села Топилище Іваничівського району, який отримав смертельну травму.
 
У Шацькому районі 9 листопада, приблизно о 00.25, біля села Острів’я 19-річний непрацюючий місцевий мешканець не впорався з керуванням скутера «Вайпер», який впав на проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП водій транспортного засобу та його одноліток-пасажир, теж житель села Острів’я, з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в центральну районну лікарню, а односельчанка-пасажирка 18-ти років після надання медичної допомоги відпущена додому.
 
Окрім того, як уже повідомляли «Волинські Новини», 9 листопада на Маневиччині, біля села Куликовичі, 31-річний громадянин Китаю Чанг Гуочонг, який мав тимчасову посвітку на постійне проживання у Луцьку, не впорався з керуванням автомобіля «Форд-Екскорт» і скоїв наїзд на придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій отримав смертельну травму.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 19:26
І тут про китайця згадали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus