USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Один із вбитих на Грушевського – білорус

22 Січня 2014 16:15
Під час заворушень на Грушевського у центрі Києва сьогодні вдень загинув громадянин Білорусі Михайло Жизневський. Хлопець загинув від кульового поранення, повідомляє ТСН.

Михайло Жизневський був у самообороні Майдану, охороняв об'єкти Майдану.



Хлопець був членом праворадикальної організації УНА-УНСО. Про це пише білоруська газета «Наша Ніва» та свідчить інформація на його сторінці у соціальній мережі.

Як стало відомо, 26-річний Михайло пішов з дому ще у 2005 році. У листопаді 2012 року хлопця продовжували шукати рідні, у тому числі – за допомогою соцмереж. На сторінці Михайла у соцмережі ВКонтакте багато фотографій з Євромайдану в Києві. Хлопець одягнений у військову форму та у капелюх зі знаком УНА-УНСО. Є також світлина зі співачкою Русланою.

Генеральна прокуратура України звертається до організаторів протизаконних дій з вимогою негайно припинити свавілля учасників масових заворушень , залякування киян , протидія правоохоронним органам . За всіма фактами насильства та порушення закону правоохоронними органами відкрито кримінальні справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
***** Показати IP 22 Січня 2014 16:45
Отака Соборна Украйна в кров! побратим!в !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Джулія Показати IP 22 Січня 2014 21:47
Він загинув за свободу України. Вічна пам'ять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus