USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чоловік помстився енергетикам – украв їхню «аварійку»

3 Лютого 2010 11:54
У райцентрі Маневичі місцевий Анатолій угнав автомобіль «Волиньобленерго», поки енергетики відключали його від струму за несплату.
Інспектори приїхали до хати Анатолія, щоб відключити електрику. Чоловік уперто не сплачував за струм. Енергетики припаркували свій «аварійний» УАЗ біля брами і пішли монтувати лічильник.
Тим часом розлючений чоловік скористався відсутністю водія. Той забув вийняти ключі із замка запалювання. Анатолій миттєво скочив за кермо автомобіля і рвонув із місця.
Працівники електромереж помітили через вікно, як їхню машину уганяють. І кинулися наздоганяти. За 300 метрів від хати таки перегородили дорогу УАЗу. Чоловік зупинив авто, опору не чинив, - повідомляє прес-служба обласного УДАІ.
На допиті в райвідділі міліції пояснив, що нібито хотів помститися енергетикам за відключення від струму. Нині правоохоронці вирішують, чи порушувати проти Анатолія кримінальну справу за угон автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus