USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік убив дружину, а потім себе

14 Квітня 2010 13:41
У селі Щурин Рожищенського району вранці 13 квітня сталася трагедія. За попередньою інформацією, місцевий чоловік спровадив на той світ свою благовірну, а сам повісився.

Про це інформує «Сім'я і дім».
Подружжя жило разом з 1991 року, виховувало двох доньок - 16 і 13 років. Кілька років тому чоловік почав пиячити і жінка, яка працювала продавцем в сільському магазині, забрала доньок та пішла жити до батьків.

Так тривало рік, і нещодавно подружжя примирилося. Утім, ненадовго, бо два тижні тому жінка знову пішла із просторої хати до батьків. Часом навідувалася в обійстя, аби подоїти корову.

Як розповів «Сім`ї і дому» сільський голова Щурина Василь Карп`юк, сьогодні вранці жінка затрималася на обійсті чоловіка. Її мати стривожилася, пішла за дочкою. Коли ж прийшла, то застала замордовану жінку та зятя, який повісився на горищі хліва.

Обставини цієї сімейної трагедії уточнюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus