USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Чоловік вбив людину і здався міліції. ВІДЕО

21 Квітня 2011 12:28
Мешканець Рожища Волинської області 33-річний Микола М. встромив ніж у груди свого знайомого і сам зателефонував до швидкої та міліції, аби ті спробували врятувати його жертву.

Про це розповів начальник Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області Петро Наумчук.

Постраждалому Олександру С. було 36 років.

«Підозрюваний зателефонував до нас до чергової частини. Ми відразу виїхали на місце події, проте потерпілого врятувати не вдалося – він вже був мертвий», – розповів Наумчук.

Трагічна подія трапилася у будинку місцевого жителя Андрія, де зібралася невеличка компанія чоловіків. Серед них була і одна жінка, яка й стала причиною конфлікту.

Підозрюваний розповів, що хотів забрати свою співмешканку, з якою напередодні посварився. Коли він прийшов до будинку Андрія, то зробити це йому завадив Олександр. Тоді підозрюваний, довго не думаючи, вийняв з кишені ножа та без зайвих слів поцілив потерпілому у грудну клітку.

За словами Петра Наумчука, Микола мав деякі психічні відхилення. Принаймні, про це свідчили його медичні обстеження. Чому так різко відреагував на свого знайомого, чоловік пояснити не може, хоча запевняє, що дуже розкаюється у скоєному.

«Я хотів забрати свою дівчину, яка була там. Але так сталося. Я тепер до кінця життя буде шкодувати, що так вчинив», – запевнив затриманий.

Тим часом Андрій, у будинку якого трапилось вбивство, розповів, що потерпілий Олександр завжди характеризувався як порядний чоловік. До речі, того дня він був абсолютно тверезий.

Потерпілий також проживав у місті Рожище, був одружений, мав двох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Dyrektor Показати IP 23 Квітня 2011 00:38
Ізолювати таких нелюдів треба від суспільства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus