USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чоловік, захищаючись від цілої контори, одного нападника вбив, ще одного – покалічив

19 Червня 2009 17:06
Чергове вбивство на побутовому ґрунті трапилося нещодавно у Луцьку. Як часто стається, конфлікт розпочався з чарки горілки, але закінчився втратою життя. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Власне, 40-річний Олександр удень прийшов у гості до своєї подруги Валентини, яка вже не перший рік торгувала алкоголем власного виробництва. Разом зі своєю знайомою чоловік грав у карти та трішки випивав. Їхнє маленьке свято на двох тривало до того моменту, доки до Валентини не навідався однокласник, щоб з’ясувати відносини.
 
Непроханий гість почав ображати жінку та називати її лайливими словами. Олександр не міг спокійно спостерігати за брутальною поведінкою однокласника Валентини і заступився за жінку. Між ними зав’язалася суперечка, яка швидко переростала у штурханину.
 
Ініціатор конфлікту відступився, але, погрожуючи Олександрові, пообіцяв повернутися з підмогою. Валентина занепокоїлася, адже добре знала цього молодика, який слова на вітер не кидав. Проте Олександр не дуже хвилювався з цього приводу і запропонував продовжити далі їхні посиденьки.
 
Через деякий час роздратований однокласник повернувся вже з друзями та з биткою у руці. Сусідка Галина, що проживає поряд з кімнатою Валентини, розповідає, як чула крики та прохання жінки нікого не чіпати. Однак зі своєї кімнати Галина не виходила, адже добре знала, що до жінки завжди приходять сумнівні компанії, тому сусідка побоювалася за своє життя.
 
За словами затриманого Олександра, чоловіки увірвалися до будинку і почали його лупцювати, однак він встиг вхопити ножа та почав ним розмахувати на всі боки. Лезо ножа не оминуло 28-річного Володимира, смертельно його поранивши. Ще один молодик обійшовся тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.
 
Того ж таки дня підозрюваного у вбивстві арештували. Помічник начальника Луцького МВ УМВС в області по зв’язках з громадськістю Олег Плазовський повідомив, що затриманий пояснює свою поведінку як самооборону, мовляв, якби не я – то б мене. Проте детальні обставини вбивства з’ясовуватиме слідство.
 
До слова, Олександр вже раніше мав проблеми із законом: був декілька разів засуджений до позбавлення волі за скоєння крадіжок.
Проти підозрюваного порушено карну справу за статтею 115 (вбивство) Кримінального кодексу України, - інформує сайт УМВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 21 Червня 2009 20:11
А що йому залишалося робити? Самозахис і тільки самозахист!
Анонім Показати IP 5 Липня 2009 13:42
Я б теж так зробив би- краще у вязниці чефірчик попивати ніж гнити в сирій землі.
Стрий Показати IP 6 Липня 2009 19:36
Взяв ніж - бий низько,- в черево, в пах. А ліпше не бери ножа. Чоловік елементарно вимикається з кулака чи з ноги, тіки місця тра знати. Вчи анатомію.
Leo Показати IP 16 Липня 2009 13:42
самозахист, загинула людина, горілка до добра не доводить
Сергій Показати IP 19 Липня 2009 14:36
У нашій країні страждає правозастосувальна практика, так, згідно статті 36 ККУ п.5, особа не несе ніякої відповідальності за спричинення будь-якої шкоди нападнику з застосуванням зброї чи будь-яких предметів при самообороні від озброєної особи чи від нападу групи осіб, іншими словами кажучи, Олександра згідно ККУ мали б відпустити відразу опісля складення протоколу за відсутністю складу злочину, але згідно сумнівної статистики, тільки у 0,5% випадків суди виносять виправдовувальний вирок.
Анонім Показати IP 19 Липня 2009 23:46
Я против того, чтобы оружие было у украинцев. Только в крайнем случае, и только с разрешения органов. А чтоб не было таких трагедий, даже с обычным ножом, нужно думать, кого пускать в дом и с кем выпивать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus