USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Чиновник із ДВС хабара брав двічі, - прокуратура

15 Березня 2012 13:20
Заступник начальника відділу державної виконавчої служби Луцького районного управління юстиції, якого спіймали на нечесному заробітку працівники ДСБЕЗ, хабара отримував двічі – у лютому та березні.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.
У прокуратурі підтвердили, що проти нечесного чиновника порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Як повідомив заступник прокурора області Валерій Невірець, дослідчою перевіркою встановлено, що службовець цьогоріч двічі одержував хабарі від волинянина за «сприяння у пришвидшенні виконавчих дій та надання можливості першочергового викупу на привселюдних торгах його арештованої земельної ділянки».

Зокрема у лютому держвиконавцю перепав хабар обсягом 1000 гривень, а в березні – хабар у сумі 500 євро. У другому випадку його на гарячому і спіймали правоохоронці.

У справі триває досудове слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не той. Показати IP 15 Березня 2012 14:38
Окремі ділки теж давали тисячу долларів виконавцю з виконавчої служби, щоб на торгах окреме обладнання фірми, яку банк забрав у боржника за не погашення кредитів - для того щоб за третім разом на торгах пішло по найнижчій ціні для потрібного клієнта (щоб 50 % офіційно, а 50% - для на руку колишньому власнику).
Адвокат Показати IP 15 Березня 2012 20:47
Нормальний Володя чоловік! Умови в яких вони працюють це виживання для нього, його сімі. Я дійсно щиро співчуваю та вболіватиму за нього. А той хто це зробив - пожне. шкода що у нас краіна в якій боряться з наслідками, а не причинами.
юрист Показати IP 15 Березня 2012 20:52
шановні виконавці, коли ви порозумнішаете??? Ви ж бачите що робиться навкруги!!! Треба ж знати з ким мати діло, а ви не перебираете.... Задумайтесь...........!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus