USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Кількість жертв китайського коронавірусу зросла до 170 осіб, інфікованих вже 7 736

30 Січня 2020 08:14
Кількість загиблих від небезпечного коронавірусу 2019-nCoV у Китаї зросла до 170 людей.

Про це пише South China Morning Post з посиланням на дані органів охорони здоров’я Китаю, інформує УНІАН.

Зазначається, що 38 людей померли за минулу добу. Всі жертви коронавірусу є жителями Китаю.

Кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції на материковому Китаї досягла 7 771. Загалом по всьому світу цим вірусом інфіковано 7 894 особи.

«Передача вірусу від людини до людини підтверджена. Експерти в галузі охорони здоров'я кажуть, що вірус може мутувати», - цитує китайських чиновників «Страна».

Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019 nCoV. Його інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Коронавірус поширився на низку країн. Його діагностували в Австралії, Канаді, Франції, Гонконгу, Макао, Малайзії, Японії, Сінгапурі, Південній Кореї, Тайвані, Таїланді, США та В’єтнамі, Камбоджі та Фінляндії.

У зв’язку із стрімким поширенням китайського коронавірусу в світі Всесвітня організація з охорони здоров’я проведе екстрене засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Баба Ганя Показати IP 30 Січня 2020 08:28
Ангела Меркель дуже занепокоєна. Україну може захистити тільки Господь Бог! На владців надії нуль.
Читач Показати IP 30 Січня 2020 10:28
Новий бесцеллер, скоро в книгарня. Як продати мільярд масок. Видавництво Маркелох.
Остап Вакарчук Показати IP 30 Січня 2020 14:10
Для всіх. Якщо взяти до рук та прочитати загальну статистику по Україні по вбивствах всіх категорій, що трапились, відбулись ДТП зі смертельним випадком, смертельні нещасні випадки на підприємствах, смертельні випадкі на водоймах та летальні результати при проведені медичних операцій, при здійснені абортів серед жінок то цей китайський короновірус - ніщо проти того скільки в Україні людей помирає кожного дня, я ще не взяв до уваги старших чи літніх громадян та онкохворих людей всіх вікових категорій, які помирають пачками у ліканях чи на руках рідних. Так, що припиніть паніку та сидіть собі в квартирі чи будинку. Не переживайте до вас цей короновірус не дійде. Ми помремо кожний своєю смертю, як там на небі Господом заплановано, хтось завтра, хтось післязавтра, хтось проживе до 80-90 років, хтось можливо до 100 років, а хтось із бідолашних ще но тільки бажає з"явитись на світ, а його вже вбивають абортом, і т.п.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus