USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДАІшник застрелив водія

2 Червня 2010 12:59
Співробітник Державної автомобільної служби застрелив водія автомобіля, який під час його затримання чинив озброєний опір, поранивши іншого співробітника ДАІ, у якого відібрав пістолет.

Про це з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ повідомляє Комерсант .

Інцидент стався в селі Верхньошевіровка Краснодонського району Луганської області.

Близько 22.00 наряд ДАІ під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом помітив автомобіль, який від'їхав від бару. Характер його руху викликав у співробітників ДАІ сумнів у змозі водія безпечно керувати цим транспортним засобом.

Наздогнавши машину, за допомогою спеціального звукового пристрою міліціонери подали водієві сигнал зупинитися, проте він проігнорував його і, пришвидшивши рух, спробував втекти. При цьому автомобіль різко змінював швидкість, створюючи загрозу безпеки як для працівників міліції, так і для оточуючих.

На території одного з дачних масивів, куди заїхав водій, після декількох зіткнень з парканами він зупинився. У салоні машини знаходилоя, крім водія, ще три людини, зокрема дружина власника авто.

Працівники міліції підійшли до автомобіля і запропонували водієві вийти з машини і пред'явити документи на транспортний засіб, у відповідь на що він почав нецензурно лаятися. Потім водій різко кинувся на працівника міліції, наніс йому сильний удар в обличчя, після якого міліціонер упав.

При цьому водій вирвав у міліціонера разом з кобурою табельну зброю і 6 разів вистрілив у бік співробітників ДАІ.

Напарник потерпілого міліціонера зробив 7 пострілів у бік водія автомобіля з табельної зброї, в результаті чого той від отриманих поранень помер на місці.

Співробітник міліції був госпіталізований з вогнепальними пораненнями і прооперований. Також в лікарню доставлена і дружина водія з попереднім діагнозом вогнепальне поранення руки та стегна і алкогольне сп'яніння. Поранення жінка могла отримати і після пострілів її чоловіка, адже, як засвідчили інші пасажири машини, вона намагалася перешкодити своєму чоловікові стріляти в міліціонера.

За попередніми даними, співробітник ДАІ застосував зброю правомірно. Прокуратура проводить невідкладні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus