USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутат Луцькради «погорів» на хабарі

4 Вересня 2010 14:46
У четвер, 2 вересня, нібито під час отримання хабара попався депутат Луцької міської ради Микола Сур’як.
Про це повідомляє ВІП, посилаючись на компетентні джерела у правоохоронних органах.
Однак, як повідомляють джерела, одержання хабара пов’язане не із депутатською діяльністю Сур’яка, а із викладацькою - він працював деканом навчально-наукового центру післядипломної освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки. Як стало відомо «ВН», у п’ятницю його звільнили із займаної посади.
Обсяг коштів, отриманих луцьким обранцем, не уточнюється.
Матеріали передані до прокуратури для порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
))) Показати IP 4 Вересня 2010 14:57
нехорошо (((
лучанка Показати IP 4 Вересня 2010 15:09
Давно пора було взяти, адже кожен житель Волині знає, скільки потрібно заплатит за вступ в ВДУ. Ось такі в нас депутати БЮТівці і НУ - НСці. Мало того, що тв міськраді брав, то ще й з батьків "кров пив". Падлюка !!!!
OlegJM Показати IP 4 Вересня 2010 15:16
Ой, дуже не гарно і як люди не бояться, знають же скільки "світить" і все рівно беруть.
kozak Oleg до OlegJM Показати IP 4 Вересня 2010 16:02
Скільки їм світить? Та не скільки, оце як максимум звільнення з роботи. Недавно по новинах про хабарі говорили, так із всіх кого спіймали на взятці тільки відсотків 10 реально сидять!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
українець Показати IP 4 Вересня 2010 16:42
А чому не згадали що він член фракції наша україна?
Вадим Показати IP 4 Вересня 2010 18:18
Його тепер виключать з фракції, до речі з якої?
Anonim Показати IP 4 Вересня 2010 18:53
Давно пора було припинити бурхливу діяльність отого пана... Всі ж начувані...
Апполон Показати IP 4 Вересня 2010 22:48
Цікаво, як цей хабар вплине на рейтинг Нашої України до якої належить Сур'як. І між іншим Сур'як у 2004 році працював у команді Януковича, але завдяки побратимству з Бондарем попав у Нашу Україну.
Anonim Показати IP 5 Вересня 2010 01:58
От через таких потвор і пишуть отут, що в освіті суцільні хабарники... А не можна отак всіх рівняти на подібних "человекообразных"!!!
Igor Показати IP 5 Вересня 2010 20:07
О, є таки правда на світі!!!
Директор фірми Показати IP 5 Вересня 2010 23:11
Працівник приносить виклик на сесію та просить аванс. - Ти що, нічого не знаєш? - питаю. - Та знаю, кже він, тільки ті, хто нічого не знає, платять набагато більше.
Ната Показати IP 5 Вересня 2010 23:37
А він у мене був деканом (на філфаці). Не можу в його бік сказати жодного кривого слова! Людяний, розуміючий. І ніхто за його керівництва з нас ЖОДНОЇ копійки не здер!!! Чистісінька правда. Хоч з того часу вже майже десяток літ минуло...
Волиняка Показати IP 5 Вересня 2010 23:42
Ви всі такі правильні і хороші. Все діло в ціні, хто скільки коштує.
Man Показати IP 6 Вересня 2010 09:52
Та ви в ЛНТУ влізьте,там ще більша торба.Гребуть відкрито і великими сумами.Чим займаються правоохоронні органи-невідомо!
колишній студент Показати IP 6 Вересня 2010 15:49
У цьому "приватизованому" вузі Божидарників на заочній формі навчання взагалі не уснує процесу навчання. Я з села, поступив, почав вчитись, приїзджаю на першу сесію, а з мене сміються: яка здача екзаменів і заліків, ти, "село необтесане"? З того часу і до закінчення я всі прибутки з батькового господарства возив у цей "вуз". Так і закінчив, богу дякувати. Викладачі прямо не беруть - домовляються з посередниками - лаборантами і всякою дрібнотою. Усе поставлено на промислову основу. Вся біда в тім, що там окопались ці кривороті зоряни.
філфак Показати IP 6 Вересня 2010 22:24
я теж була свого часу студенткою пана суряка. і жодного натяку на хабар від нього не чула. просто потрапив у чорний список, комусь, видно, не догодив... та ще й напередодні виборів. чого душею кривити: це не викладачі винні в хабарництві, а ті, хто без цих проплат вчитися не здатен (нерадиві студенти та їхні батьки). платять багатьом, дійсно. от тільки в"яжуть одиниці. неугодних. тримайтеся, пане миколо! філфак з вами, бо ви людяний і порядний викладач. принаймні на фоні інших...
Inna Показати IP 6 Вересня 2010 23:24
Нато, розкажи, як за твої красиві очі він тобі сесії рішав. Не одна ти тут така обізнана.
))) Показати IP 7 Вересня 2010 09:41
за Сур’яка, скільки ми провчилися, жодного поганого слова сказати не можу, а повірте, на моїй практиці таких людей небагато.
Irynka Показати IP 7 Вересня 2010 20:14
Рідні мої філфак-івці. Ви-но отут розкажіть, скільки разів ви свого любого Сур"яка на парах бачили і що він на тих парах внятного сказав вам? Я теж вчилася. За семестр бачила його на парі аж 1 раз. Ох наслухалася "мудрих" речей. Не позортеся самі і не смішіть публіку!
Olga Показати IP 7 Вересня 2010 20:16
Та ясно, що Суряк людяний і порядний і що його студенти люблять. На пари не ходив, студентів нічим не вантажив, оцінки від балди понаписує - і всі щасливі
Брав, брав Показати IP 10 Вересня 2010 22:30
Брав гроші і нічого не вирішував, а мило посміхався. За цю "порядність" йому хтось віддячив.
Олена Показати IP 12 Вересня 2010 19:20
Те, що Сур"як брав, а останнім часом вже і не боявся брати, всім відомо. Але брав він разом із своїм кумом Якушевим - деканом юридичного факультету та із своєю сестрицею Аллою Суряк - зав кафедри на економічному факультеті. Система, розроблена Суряками працювала до 2 вересня безвідмовно, але всьому приходить кінець. Давно треба було його повязати. І так довго ходив на волі. Ще не завадило б хитреньку Аллочку теж повязати. Але ще все попереду.
Валентина Показати IP 12 Вересня 2010 19:25
Може в декого Суряк і не брав грошей, але не гребував іншими (сексуальними)послугами. Дівчатка часто задовольняли його. Добра скотина цей екс-декан. Шкода, якщо відкупиться
Юля Показати IP 17 Вересня 2010 09:02
То таки рідкісна потвора, отой Сур"як. Скількох людей обманув - жах! Брав гроші, ніц не робив. Люди потім роками ті гроші назад забирали. Посадити давно пора! Але ж в нашій державі це неможливо.
Віка Показати IP 23 Вересня 2010 08:30
А мені Сур"як подобався. Досить приємна, інтелігентна людина. Багато зробив і для вузу, і для факультету. А про хабарництво краще в технічному писати - там дійсно поставлено на потік. Думаю, що нічого зі студентів він не вимагав. Якщо ти бовдур і сам несеш гроші, то це твоя справа.
Підла людина з щирим поглядом Показати IP 27 Вересня 2010 01:35
Непотрібна й підла людина.Брав гроші, обіцяв і не виконував обіцянки. За це й поплатився, бувби поряднішим-ніхто його й не підставляв би.
Олег Показати IP 5 Жовтня 2010 13:32
Я також був студентом Сур'яка, про хабар з його сторони і мови не йшло, в колі одногрупників також. З викладачами дехто домовлявся і то з власної ініціативи. В якому університеті студенти здають виключно відмінними знаннями? В житті бувають різні ж ситуації.. Як на мене – то це інтелігентна, гуманна людина. Все діло в тому, що хтось претендує на його посаду, скоріш за все з партії яку він, читаючи пости вище, покинув. Вибори скоро ж.. П.С . Валентина посміхнула. Дивно як нема якогось Валентина…)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus