USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Державі повернули луцький склад, який коштує мільйон

17 Лютого 2014 13:25
Волинська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері заявила позов до господарського суду Волинської області про повернення державі нерухомого майна у Луцьку на вулиці Огієнка вартістю понад мільйон гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Установлено, що приміщення складу, яке перебувало в повному господарському віданні концерну «Військторгсервіс», на підставі укладеного з порушенням вимог закону договору було передано в оренду комерційній структурі - Товариству з обмеженою відповідальністю. Останні, у свою чергу, незаконно надали вищезазначене державне майно загальною площею 252 метри квадратних, вартістю більше мільйона гривень у суборенду фізичній особі-підприємцю.

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Василь Майорчак, господарським судом міста Києва визнано недійсним основний договір оренди вказаного нерухомого майна.

Відтак, Волинською прокуратурою заявлено до суду позов про повернення державі незаконно переданого в користування нерухомого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus