USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Дільничний врятував жінку від ревнивця з ножем. ФОТО

23 Березня 2010 11:31
Дільничний сержант міліції Андрій Татюк із Луцька роззброїв чоловіка, який приставив ножа до горла дружини.
Близько 23-ї години на своїй дільниці Андрій отримав повідомлення про звернення лучанки Наталії Л. Жінка повідомила дільничному, що колишній чоловік по телефону погрожує їй фізичною розправою. Невдовзі він розбив вікно в її квартирі та намагався вдертися в помешкання.

Не зволікаючи, дільничний прибув до квартири і спробував заспокоїти потерпілу. Затим став свідком телефонних погроз від колишнього чоловіка. А потім мав змогу з ним поспілкуватися – 32-річний Владислав, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, приїхав на квартиру до колишньої дружини та продовжував їй погрожувати. Навіть не зважаючи на присутність дільничного.
Коли дільничний спробував втихомирити ревнивця, чоловік схопив кухонний ніж і пробив ним двері холодильника. Згодом приставив ножа до шиї дружини з погрозами, що вб’є.
Не розгубившись, Андрій спробував заспокоїти чоловіка. Вибрав момент і вихопив у чоловіка ножа. Однак розлючений Владислав устиг порізати руку дільничному.
Інспектор розповідає, що затриманий неодноразово мав проблеми із міліцією. Досить часто правоохоронці виїжджали на його дебоширні сцени. Попереджували неодноразово, але чоловік схильний до алкоголю, тому й реально не зважав на це.
Наразі зловмисник перебуває в Луцькому СІЗО. За даним фактом порушено кримінальну справу, - інформує прес-служба обласного управління МВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ChESTEEr Показати IP 24 Березня 2010 23:20
Побільше б таких хлопців у нашій міліції, молоток опинився в потрібний час у потрібному місці, ось що значить інтуїція в дільничого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus