USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Діти крали і продавали двигуни

7 Серпня 2011 09:22
У селі Вільхівка Горохівського району на Волині місцеві 13- і 14-річний підлітки вкрали і продали корпуси чотирьох електродвигунів зі складу приватно-орендного сільгосппідприємства «Україна».
Загалом крадіжок було дві крадіжки – у результаті зникло 12 корпусів, однак згадані хлопці попалися після другої крадіжки, – пише Волинь-нова.
Як повідомив начальник сектору карного розшуку райвідділу внутрішніх справ Володимир Костанюк, тепер правоохоронці вивчають можливу причетність цих підлітків і до першої крадіжки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Роман Показати IP 7 Серпня 2011 10:08
Зараз на бідних дітей і затоплення Титаніка повісять, і Всесвітній потоп....
Вінсстон Показати IP 7 Серпня 2011 19:42
бляяя хняяя.......... ну і шо а ти щоб зробив?
гость Показати IP 8 Серпня 2011 01:22
роман згоден з тобою може в дітей нима за що жити хліба купити то на дітей повісять все що було і не було шкода дітей .
Ватра Показати IP 8 Серпня 2011 08:31
Я сам колись в дитинстві крав, тільки акумулятори з машин. Не спіймали жодного разу. Але в дин момент раптом так сормно стало - жах!.. Мені було тоді якраз 14 років. Вішати Титаніка на них, звісно, не тра, але тако трохи добре полякати колонією не завадить. Але тільки полякати. Бо хто зна, що то за діти... Може, вони хороші. Просто вік такий дурний - до всього руки чешуться.
Власник паю в тому селі Показати IP 8 Серпня 2011 09:42
Там такий голова керував,що просто ....,Шеремета Григорій Романович.Людина,яка не дотримує своїх обіцянок,постійно,не побоюсь сказати,бреше своїм орендодавцям,так,що,я і не здивуюсь,коли на бідних дітей цей новопризначений "зоотехнік західного регіону" "повісить" і не один двигун.Ну нічого,правда переможе.
Інший власник паю в тому селі до Власник паю в тому селі Показати IP 10 Вересня 2013 17:48
Той голова ще й досі там керує.І нічого - все нормально. А Ви - "шановний" "Власник паю в тому селі", як і "компанія" таких "шановних" тільки й можете, як Ви писали "брехати"! Про що свідчать масові подачі заяв в прокуратуру одних "шановних" на інших "шановних" після поділу майна, яким шахрайським методом заволоділи. (повідбирали у стареньких людей сертифікати на майно, землю, обіцяючи тисячі, нічого не заплатили). А тепер пишуть один на одного в прокуратуру "шановні власники паю в тому селі". А Шеремета і досі голова, який там керує...
Власник паю в тому с до Інший власник паю в тому селі Показати IP 15 Липня 2014 15:53
На момент написання статті,зауважу,там керував якраз не Шеремета.Він був при посаді зоотехніка західного регіону.А на рахунок"бреше"(тобто,говорить неправду) я Вам,якщо потрібно це ,можу навести конкретні факти.А на рахунок подачі заяв в прокуратуру,то до цього коментаря немає ніяких стосунків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus