USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Не захотіла жити без коханого. Подробиці подвійного самогубства на Волині

3 Липня 2017 18:23
29 червня на Волині у селі Залужжя у дворі власного будинку мати знайшла повішеним свого 20-річного сина військового-контрактника.

Вже через три дні, 2 липня, знайшли повішеною його дівчину – 16-річну Діану.

Пані Людмила, мати померлого хлопця, розповіла, що Віталій був тихим та спокійним, ніколи ні з ким не конфліктував, а навпаки всім допомагав у селі і мав багато друзів, інформує ТСН.

"Хлопець він був хороший. Служив у 14-й ОМБр. Йому 18 серпня мав б виповнитися 21 рік, а дівчині його Діані мало б бути 17 років у вересні. Вона вже випустилася зі школи, він був з нею на випускному. Діана, як закінчила школу, вирішила вступати до військового училища, здається Львівської області. Їй вже прийшло два листи про прийняття, а він ніяк не міг це прийняти, так вони любили один одного. Він думав, що як вона поїде, то він їй стане непотрібний і просто не міг цього пережити. Бо йому треба було б залишитися тут у 14й бригаді, а вона поїхала", – розповідає пані Людмила.

Діана Боговська (справа)

За словами матері Віталія, він приїжджав додому і завжди допомагав всім. Хлопець не пив, був спокійним та врівноваженим.

"Всі його любили тут у селі і стільки друзів було у нього. Вони з Діаною ходили завжди разом під руку. Я ще казала тоді: "Ой, діти, скоріше ваше весілля буде ніж все те ваше навчання". А от він просто не зміг пережити, що вона покине його та поїде навчатися", – зі сльозами на очах каже мати.

Напередодні трагедії, Віталій прийшов додому ввечері, хоча з Діаною вони завжди гуляли допізна. Він прийшов та закрився у кімнаті. Вже зранку його знайшли повішеним.

"Сусідка прийшла до нас малину полоти і каже, що в нас малий повісився. Ми тоді не знали, що до чого і через що таке могло статися. Приїхала вже потім швидка, поліція, військова прокуратура і тоді вже з'ясували хто, кому і навіщо дзвонив вночі", – каже пані Людмила.

Мати померлого додає, що тоді прибігла Діана, впала йому в груди і почала кричати, що це все через її маму, бо та відмовилася її пустити до нього вночі, аби попрощатися.

"Вона на похороні коли була, забрала його портрет, поставила у себе в кімнаті і написала свою передсмертну записку: "Вибачте мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього жити не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього". І все, у хліві у повісилася", – зазначила Людмила.

За її словами, на це ще вплинула смерть бабусі Діани, яка померла цими днями, оскільки "не витримала побивань своєї внучки". Всі були шоковані, у молодої дівчини була подвійна трагедія, тому вона просто не витримала.

Віталій Мотика

Пані Людмила з тремтячим голосом каже, що зараз перебуває на 9-му місяці вагітності, чекає на сина.

"Мені ось родити через два тижні, в мене останній термін, а Віталік мені ще казав, що буде допомагати і будемо разом всі жити і заспокоював тоді: "Мамо, ти хоч зараз дитину не роди, все добре".

Сестра Віталія Марина Марунська розповіла, що брату залишалося відслужити десь рік та декілька місяців.

"Він був на службі у Володимир-Волинському районі, там у військовій частині. Він повернувся і все було добре, а потім нам кажуть, що повісився він. Ми цього не бачили. Ми приїхали, коли він вже лежав, простирадло в нього лежало під головою, швидка приїхала і його забрали. Він просто не міг змиритися, що вона поїде вчитися і як це він без неї. Вона казала ще тоді, що любила його вже два роки, проте зустрічалися вони лише 2 місяці", – додала вона.

16-річну Діану мають поховати завтра, 4 липня. Вона також хотіла стати військовою, як і Віталій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus