USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для гасіння торфовищ на Волині не вистачає води

13 Серпня 2015 23:45
У Камінь-Каширському районі на Волині горять сотні гектарів торф’яників. Для гасіння не вистачає води, - бідкаються люди. Про це йдеться у сюжеті Громадського. Волинь.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині надзвичайна ситуація – масово горять торфовища.

Люди кажуть, що це триває вже не перший місяць. На городах пропадає сільськогосподарська продукція. Вогонь підходить до села Видерта. Аби локалізувати займання, люди цілодобово чергують на торфовищі. Вони повиривали рови і заливають поверхню водою, щоб вітер не перекидав вогонь на нові площі.

З пожежної техніки на місці події ми застали лише два помпові насоси, якими орудували самі селяни, камінь-каширських надзвичайників, камаз з водою і пожежний автомобіль, що є в на балансі сільської ради ще з «колгоспних» часів.

За номером 101 нам повідомили, що на місці події працюють 7 пожежних підрядів. І рятувальники і люди бідкаються, що не вистачає води. Меліоративні канали на полях, що, до слова, розпайовані між селянами, позаростали і загатилися. Люди кажуть, що сподіваються тільки на дощ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шеф Показати IP 14 Серпня 2015 10:30
гунчику кошаруку. ТЕРМІНОВО ШТАБ ПО ЛІКВІДАЦІІ ДЖЕРЕЛ ЗАГОРЯННЯ.МОБІЛІЗУВАТИ ЗЕМЛЕРИЙНУ ТЕХНІКУ ДЛЯ РОЗКОПУВАННЯ КАНАЛІВ ОТРИМАННІ ВОДИ В МІСЦЯХ ПОЖЕЖІ. ЗАПАС ПАЛИВА ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ .попереду 10 днів спеки .динаміка збільшення площ загорання жахлива.НЕ СПАЛІТЬ НАШУ ОБЛАСТЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus