USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Облрада виділила 190 тисяч на гасіння пожеж

17 Серпня 2015 15:17
По 95 тисяч гривень отримають Ратнівський та Камінь-Каширський райони для забезпечення паливом автомобілів, які борються з пожежами на торф’яниках. Кошти будуть надані у якості цільової субвенції.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинської облради.

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, з проханням про допомогу звернулись Ратнівський та Камінь-Каширський райони. Вони просили виділити додаткові кошти з резервного фонду на ліквідацію пожеж. Проте, зі слів Никитюка, враховуючи складність розрахунків при виділенні коштів з резервного фонду, їх вирішили надати як цільову субвенцію за рахунок зменшення резервного фонду на 190 тисяч гривень.
Нагадаємо, за станом на 11 серпня на Волині горіли 95 гектарів торф'яників. Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що для гасіння торфовищ не вистачає води. Найскладнішоює ситуація в Камені-Каширському районі, де є три осередки лиха, а це більше 100 гектарів, з яких понад 50 гектарів – торфовища.

Сьогодні надзвичайники повідомили, що протягом останніх двох діб вдалося загасити 12 гектарів пожежі на торф’янику в Камінь-Каширському районі.

У зв’язку із ситуацією, волинянам забороняють іти в ліс. Сезон полювання перенесли через надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus