USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До України «ліваком» везли копіювальну апаратуру

20 Травня 2009 13:20
Ксерокс та 61 контейнер з тонером до нього загальною вартістю 94 тисячі гривень вилучили у громадянина України працівники Ягодинської митниці. Про це повідомляють «Волинські Новини».
На митному посту «Володимир-Волинський» під час митного огляду автомобіля «Мерседес», який прямував до України з Польщі, митники виявили копіювальний пристрій, що перебував у вантажному відсіку авто. Власник апарату не повідомив митників про переміщувані речі ані усно, ані письмово (шляхом заповнення митної декларації).
Наразі митники склали протокол про порушення митних правил за статтею 340 Митного кодексу України. Ксерокс та контейнери з тонером до нього інспектори вилучили, їх подальшу долю вирішить суд, – інформує сайт Держмитслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus