USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Документи на авто на іноземній реєстрації підробляли не лише у Ковелі. ОНОВЛЕНО

12 Жовтня 2016 12:34
Документи для авто на іноземній реєстрації підробляли і в Турійському районі. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Працівники управління захисту економіки у Волинській області викрили 23-річного жителя Турійського району, який ввозив в Україну транспортні засоби та фальшував офіційні документи їх реєстрації, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, нещодавно на здійсненні такого ж злочинного промислу нещодавно викрили 27-річного жителя Ковельського району. 11 жовтня працівники Ковельської місцевої прокуратурою спільно з працівниками Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області та управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено ще одне місце виготовлення підробних документів на транспортні засоби на іноземній реєстрації.

«В рамках кримінального провадження поліцейські встановили, що до незаконної діяльності причетний 23-річний житель Турійського району. Поліція з’ясувала, що чоловік підробляв документи реєстрації транспортних засобів, на підставі яких ввозив автомобілі на територію України», - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом незаконної діяльності слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Вчора, 11 жовтня, в межах цього кримінального провадження проведено санкціонований судом обшук на території домоволодіння у Турійському районі й вилучено документи з відтисками печаток нотаріуса Республіки Польща, штампи та печатки польського нотаріуса, свідоцтва з додатками про реєстрацію транспортних засобів в Республіці Польща, свідоцтва про зміну імені та техніку, яка використовувалася для виготовлення підробних доручень від імені громадян Польщі на право керування транспортними засобами, які іноземні громадяни ввозили на територію України.

Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2016 14:14
Чим не привід перевірити усі авто на польській реєстрації що їздять по Волині..
Андрій до Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2016 19:08
Розумний сильно сам не бійся на поляках їздиш !!!! Можливо для деяких людей це єдиний шанс мати машину
Свідомий Показати IP 12 Жовтня 2016 15:30
перевірте краще Луцьке МРЕВ, яке робить "ліві" техпаспорти під не розмитнені авто. Справжній техпаспорт, вбитий рельний номер кузова, марка авто, об"єм, укр номера, от тільки в базі машини такої немає... Таких автівок в Луцьку ( і не тільки) - маса!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus