USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

«Доробок» волинських хлопців: ножі, пістолет та набої на дачі

30 Травня 2013 12:06
Ковельські оперативники вилучили у місцевого жителя 15 набоїв калібру 30 міліметрів часів Великої Вітчизняної війни. 18-річний юнак зберігав боєприпаси у дачному будинку поблизу Ковеля, - інформують у СЗГ УМВС в області.

У Нововолинську дільничні інспектори міліції на вулиці міста виявили у 30-річного місцевого мешканця пристрій, ззовні схожий на пістолет калібру 4.5 мм. До слова, чоловік у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
А у парку Нововолинська дільничні інспектори міліції вилучили у 27-річного місцевого мешканця металевий предмет, який нагадує кастет.

Маневицькі оперативники в господарському приміщенні 34-річного мешканця району виявили безномерний ніж кустарного виробництва клиноподібної форми. Чоловік пояснив правоохоронцям, що цю річ він виготовив власноруч.

Усе вилучене направили на дослідження. Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 30 Травня 2013 15:32
З ножем в Маневицькому р-ні,це жесть."безномерний,кустарного виробництва...".Та в кожного нормального госполдаря є така "суперзброя",що б заколоти кабана.От телепні.
Андрій до Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 20:40
Повністю згоден з Сергієм ! А калібр 4.5 мм дозволений і рахується травматикою !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus