USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дороги на Волині ремонтуються абияк. ВІДЕО

6 Червня 2013 15:42
У Нововолинську розпочалися роботи із ремонту дорожнього покриття та ямкового ремонту доріг. Мешканців міста й депутатів, кажуть, обурив процес латання дірок в асфальті. Зокрема, у депутатському зверненні йдеться про те, що роботи виконуються абияк та абсолютно в порушення усіх вимог до їх проведення. Виборці обурені тим, що величезні суми із міського бюджету, які передбачають на ремонт доріг, витрачаються з цинічною халатністю, - інформує Проновік.

«Я не хочу вірити, що міський голова та його заступники так безвідповідально ставляться до бюджетних коштів, не контролюючи виконання робіт із латання доріг у Нововолинську» – заявляє речник групи «Спільна думка» Борис Карпус.

До речі, додає, що ямки (карти) за технічними умовами повинні бути вирізані в прямокутній формі. Примикання нового асфальту до старого повинне бути під кутом 90 градусів, а по факту – під тупим кутом. Відсутність повноцінного примикання не забезпечує довговічність асфальтного покриття.

Основа повинна бути ідеально чистою і підготовленою. Глибина закладання бітуму мінімум – 5 см, по факту 1-3 см. Закладання матеріалу глибиною до 5 см технологічно є неефективним. Ями (карти), які асфальтуються більше 5 кв.м., повинні «лататись» катком вагою більше 7 тон, по факту ж ці роботи виконує каток вагою не більше 1,5 тон.

Депутати закликають громадськість не бути байдужою, але і надалі фіксувати халатність місцевої влади в дорожніх роботах та повідомляти про це у ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus