USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ДПА: податківці, які вимагають матеріальні блага – самозванці

11 Листопада 2010 13:20
На Ковельщині розшукують осіб, які телефонуючи в різні установи, представлялися посадовцями податкової служби і вимагали для себе матеріальні блага.

Про це розповів начальник відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Волинській області УВБ ДПА України Олег Власюк.

«Минулого року ми вже інформували про заїжджих «гастролерів», які в телефонному режимі, представляюсь посадовцями податкової служби досить високого рівня, намагалися «тиснути» на підприємців і «замовляли» оплату певних послуг. Тоді ми оперативно зреагували та припинили ці зловживання. Згодом на Волині викрили ще одну групу «липових» податківців», - розповів Власюк й додав, що зараз ситуація повторюється.

«Ми маємо інформацію та вживаємо необхідних заходів щодо встановлення осіб, які не так давно на Ковельщині намагалися забронювати готельний номер та здійснити оплату мобільного зв’язку за рахунок довірливих громадян. Шахраї телефонували та, представляючись посадовцями податкової служби, «вимагали» матеріальні блага», - розповів Власюк.

Власик розповів, що таку інформацію відділ внутрішньої безпеки отримує досить оперативно, практично зразу ж після події. При цьому частина інформації нажходить через телефон довіри (0332) 72 92 64, який працює цілодобово.

«Приємно констатувати, що волиняни добре розуміють, які завдання виконує регіональний Відділ внутрішньої безпеки при ДПА в області та як можуть захистити себе від податківців – корупціонерів. Саме завдяки сформованій довірі ми отримали, згадувану вище інформацію з Ковельщини», - сказав Власюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 11 Листопада 2010 16:45
Это все давно знают. Настоящие налоговые инспектора берут только наличными.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus