USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП на Волині: водій не побачив чоловіка, який ішов посеред дороги

19 Січня 2017 08:21
Патрульні надали домедичну допомогу потерпілому, який потрапив під колеса мікроавтобуса.

Так, 18 січня близько 19 годин поблизу стаціонарного посту в Цумані водій мікроавтобуса здійснив наїзд на чоловіка, який ішов посеред дороги, повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

На місце негайно прибув екіпаж, який ніс службу на посту.

Патрульні оглянули потерпілого, перевірили пульс, забезпечили вільний доступ повітря, знерухомили шийний відділ хребта, щоб чоловік не пошкодив його необережним рухом, коли прийде до тями, та надали домедичну допомогу.

Громадянин впав обличчям у мокрий сніг, тож інспектори зафіксували його голову і так тримали до приїзду медиків. Згодом потерпілого госпіталізувала «швидка».

Водій розповів правоохоронцям, що просто не помітив чоловіка. Потерпілий же мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Деталі пригоди встановлювала слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Голольод Показати IP 19 Січня 2017 09:38
Коли прийде до тями, протрезвиться і підлікується - дати ще добрих люлєй, можна і ногами. Задрали ці аватари, що прогулюються вночі серед дороги. Водія шкода - через п'яного дибіла має клопіт, а можливо ще на ремонт авто попав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus