USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ДТП: у Луцьку не поділили дорогу дві іномарки

30 Серпня 2016 21:38
Проїжджаючи однією з вулиць Луцька, водії не обрали безпечної дистанції зустрічного руху, в результаті чого «притерлись» боками.

Автопригода трапилась сьогодні, 30 серпня.

Вулиця Степана Бандери доволі вузька, відтак, інциденти, коли водії «зачіпають» одне одного – не рідкість. Так трапилось і цього разу. «Притерлись» боками кросовер HondaCRV та малолітражний хетчбек Nissan. Останній рухався в сторону вулиці Винниченка, в той час як легковик намагався проїхати до перехрестя вулиць Шопена та Степана Бандери.

Як повідомили патрульні, які оформляли ДТП, пошкодження зазнав і третій транспортний засіб, власника якого шукали учасники інциденту самотужки. Відчутних «травм» не зазнав жоден з автомобілів.

До слова, це вже далеко не перша ДТП, яка трапилась цими днями. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, чоловік, в якого за кермом різко погіршився стан здоров’я, спричинив у Луцьку аварію. Дещо раніше у Луцьку «Славута» й «Москвич» зіткнулися лоб в лоб. Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась на вулиці Рівненській – там постраждала жінка-водій.

Сьогодні ж стало відомо і про ДТП, яка трапилась вчора, - на Волині легковик в'їхав у натовп людей. Також в мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку в ДТП постраждала 6-річна дитина. А позавчора водій авто «Мерседес», мешканець Волинської області, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішоходів, яких госпіталізували з численними травмами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2016 23:44
Був там сьогодні, мусив розвертатись. Ззаду на білій деу є знак "У", а от спереду не видно. Було скоріш за все так: біле дочекалося відсутності машин та вивернуло на зустрічну щоб проїхати, але там стояло декілька машин і водій чорного "джипа" всиг долетіти. А далі білому нема з переляку куди діватися, бо "У", а може там ще одна машина стояла, яка потім щезла, а в чорного, як завжди, вистачило хамства щоб не пропустити, бо він ніби колись правила перелистував і в "джипа" морда ширша. Моя власна думка (все що написано побудовано на реальному досвіді та справжніх термінах (визначеннях), та згідно фото) - винуватий не водій білої машини, хоча він згідно з ПДР ніби повинен був пропустити чорного, а саме чорний, бо він повинен був дати білому завершити маневр та вжити всіх заходів щоб уникнути зіткнення, враховуючи дорожню обстановку. Було б цікаво почути як все було насправді.
Водій до Лучанин Показати IP 31 Серпня 2016 01:59
Все прекрасно пояснено (як для винуватця))), але... ПДР є ПДР, чорний НЕ "повинен був " дати білому завершити маневр та вжити всіх заходів щоб уникнути зіткнення", і пояснення на кшталт "а в чорного, як завжди, вистачило хамства щоб не пропустити, бо він ніби колись правила перелистував і в "джипа" морда ширша" і "бо він повинен був дати білому завершити маневр та вжити всіх заходів щоб уникнути зіткнення, враховуючи дорожню обстановку." не є . P.S. Хай краще правила перелистує водій з буквою"У". ні про що...
Віталій до Водій Показати IP 31 Серпня 2016 09:03
Взагалі то це былий Nissan micra
Віталій до Водій Показати IP 31 Серпня 2016 09:05
Вибачаюсь, перше повідомлення не до Вас адресоване...
до водія до Водій Показати IP 31 Серпня 2016 11:12
Якось вже розберуться без суфльорів.
!!! до Лучанин Показати IP 31 Серпня 2016 02:01
Чітко ж написано..!
до лучанина до Лучанин Показати IP 31 Серпня 2016 11:08
Ти є не сповна розуму, я там був і знаю все з серединився біда втому, що "У" почалорухатись на зустріч чорному, чорний бачачи це зупинивсь, а "У" збила зеркало першому БМ-х першому таранило і деформувало колесо бусу а потім пришвартувалась біля чорного і там три авто незначні мають пошкоження.
ac Показати IP 31 Серпня 2016 00:28
правда в тому,що потрібно заборонити зупинку на цій вулиці бо водятли бояться лишній крок ступити і ставлять чвої вози на такій вузькій вулиці,що провокує подібні інциденти. За університетом і місця достатньо і є де авто припаркувати.Ні,треба тулити своє корито на вузенькій іулиці та створювати незручності цим іншим учасникам дорожнього руху!
Анонім Показати IP 31 Серпня 2016 01:55
Винуваті водії ,які припарковані на дорозі.Через них нічого не видно.
А до Анонім Показати IP 31 Серпня 2016 08:21
А вони там паркуються, бо на Волі заборонили стоянку. От вони і паркуються, де прийдеться.
Водій 2 Показати IP 31 Серпня 2016 09:24
Два діб*ла ето сіла, десь так можна охарактеризувати цю ситуацію. ПДР то ПДР, але мозгів в черепі тоже ніхто не відміняв. Звичайно формально, згідно ПДР, хтось буде прав хтось винуватий, поліція розбереться знаючи картину, але в реальності програли двоє тим, що пошкодили свої авто, міряючись яйцями. І саме головне ні один ні інший не знали самого головного правила ДДД. Або ніхто не підказав, або це про них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus