USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП у Луцьку: не розминулись «Таврія» та ВАЗ. Фото

25 Січня 2017 09:47
Дорожньо-транспортна пригода з постраждалими сталася сьогодні, 25 січня, у Луцьку на вулиці Глушець. Авторигода сталась через слизький асфальт та безпечність водія Таврії при обгоні.

Аварія трапилась 25 січня близько 9 години ранку. Таврія рухалась вулицею Глушець в напрямку Карпенка-Карого, водій виїхав на зустрічну смугу, проте, не врахувавши погодні умови та стан дорожнього покритя, допустив зіткнення з зустрічним ВАЗ.

Водій Таврії отримав струс мозку та тілесні пошкодження середньої тяжкості. Наразі постраждалого оглядають медики, а поліція з'ясовує обставини ДТП.

Патрульний, який працює на місці аварії, просить водіїв бути уважнішими, оскільки на дорогах ожеледеця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 25 Січня 2017 16:23
Водій таврії нікого необганяв він тупо поїхав на зустрічку
Справедливий до Віктор Показати IP 26 Січня 2017 09:34
Журналісти дуже часто не дуже розбираються - пишуть аби писати. Водій дійсно нікого не обганяв, потягнуло на зустрічну. Суті це особливо не змінює, навіть гірше, якщо авто може ось так "вийти" з під контролю і вискочити на зустрічну. Стан дороги / гума / швидкість /проблеми із рульовим - ось майже і всі причини. Інше питання - реакція водія. Мав би відчути що несе..
Свідок Показати IP 28 Січня 2017 11:34
Я була свідком дтп, оскільки це авто долю секунди оминуло мою машигу. Він їхав прямо і нікого не обганяв, з невідомих причин почав з"їжджати на зустрічну смугу. Таке враження, що водій просто заснув. Машина, яка їхала за мною напевно не встигла і з орієнтуватися в ситауції. Це жахиво, так прямо на мене ніхто ще не виїжджав на дорозі. От і їздиш по правилах, дотримуєшся культури водіння - доля секунди і небезпечні водії змінюють тобі життя. Страх на дорозі і ця ситуація на довго залишаться в голові. А по часу це було не бизько дев"ятої а в 8.25.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus