USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП у Луцьку: авто «злетіло» на людей. ФОТО

13 Червня 2013 12:11
Пішоходи ледь не постраждали під час дорожньо-транспортної пригоди в Луцьку.

Автопригода трапилася 12-ого червня, а фото ДТП опублікували користувачі на Луцькому форумі.

Користувач Repz пише, що в автівці були двоє чоловіків, а машина їхала зі швидкістю понад 60 кілометрів за годину зі сторони мосту по вулиці Данила Галицького.

Водій не впорався із керуванням авто і воно вилетіло на тротуар, а від удару об бордюр, стверджує користувач, відірвалися задні колеса.

Користувач gonschik написав, що бачив ДТП, а автівка їхала зі швидкістю приблизно 80-90 кілометрів за годину.

«Я бачив як ця аварія відбувалась, якраз їхав на своїй машині у зустрічному до нього напрямку, чувак на ланосі їхав десь 80-90 з мосту через Стир, коли почав повертати, то через велику для даного повороту швидкість передні колеса почало зносити, машина пішла в юз, на тротуарі стояло кілька людей, десь 4, точно не пам'ятаю, він летів прямісінько на них, чудом зачепив лише одну людину, думав змете усіх, все-таки встигли люди відступити на шаг в цей момент. Машина наїхавши на бровку злетіла десь метр, ну а де він зупинився я вже не побачив, проїхав. Дивно, але я не помітив що задні колеса відлетіли. Отаке-то«, написав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто так Показати IP 13 Червня 2013 12:29
Не везе цьому будинку, то постійно його палять, то автомобіль ледь туди не в'їхав...
лучанин Показати IP 13 Червня 2013 12:44
Там було не двоє,а троє людей в машині і всі п'яні,ледве на ногах тримались.А на підлозі біля заднього сидіння лежала фішка таксі,"Чумак",ніби.Поводили себе дуже хамськи,особливо водій.
Forever Autumn до лучанин Показати IP 13 Червня 2013 12:48
огого...
іван Показати IP 13 Червня 2013 13:18
О-го-го чумаки...Хтось вам солі на хвіст насипав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus