USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє поліцейських, які постраждали від гранати у Бердянську - у важкому стані

23 Січня 2018 12:21
Двоє з трьох поліцейських, які постраждали від гранати на Запоріжжі, перебувають у важкому стані. Про це повідомив начальник ГУНП у Запорізькій області Олег Золотоноша.

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя.

"Молодий лейтенант Павлик Ігор Олександрович, намагається втекти на роботу (не відпускають медики), старший лейтенант Пархоменко Денис Олександрович після двох операцій опритомнів, стан вкрай важкий, очима дає зрозуміти, що прорвемося. Старший лейтенант Гусєв Юрій Сергійович при свідомості, стан важкий, найбільше його турбує самопочуття його колег (перше питання, яке мені поставив: "що з пацанами?")", - пише Золотоноша.

Сьогодні поранених поліцейських мають доставити у лікарню імені Мечникова в Дніпрі.

Золотоноша також розкрив деякі деталі резонансного затримання, яке завершилося підривом гранати. Днем раніше підозрюваний пропонував придбати її якимось людям. Ті відмовилися, але поліції не повідомили. Також відомо, що зловмисник вже був судимий за крадіжки.

Нагадаємо, вибух пролунав на вулиці Першотравневій у Бердянську, зловмисник, що застосував гранату, загинув на місці.

Минулого тижня, під час поліцейської операції на вулиці Новосельського в Одесі троє поліцейських отримали вогнепальні поранення, злочинця застрелено на місці. Згодом стало відомо, що злочинцем ймовірно був відомий одеський діяч проросійського спрямування Валентин Дорошенко. 30-річний поліцейський, який був доставлений в лікарню у важкому стані, помер. У нього залишилися дружина і маленька дитина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
веселуха Показати IP 23 Січня 2018 17:47
Раніше б з ті гранати хіба що у кошмарах комусь снилось, то тепер по *новому* якщо тиждень пройшов без гранат то якось* скучнувато*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus