USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дитяча футбольна команда з України потрапила в ДТП у Білорусі: є жертви

13 Травня 2018 15:32
Аварія сталася 13 травня близько 7:00 години на 54 км автодороги Р-98 Кам’янець-Шерешево-Свислочь, поблизу села Мартинюки.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров’я Білорусі.

«За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української футбольної команди. Одна дитина загинула, ще 6 хлопців із важкими травмами були доставлені до Кам’янецької центральної районної лікарні», – йдеться у повідомленні.

У всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

Міністр охорони здоров’я Білорусі Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль.



«Найкращі лікарі Білорусі та всі необхідні матеріально-технічні ресурси задіяні для надання допомоги постраждалим в аварії дітям», – сказав він.

Повідомляється, що з Бреста і Мінська до Кам’янця прибули бригади медиків.

«Сьогодні частина постраждалих дітей буде переведена до Брестської обласної лікарні», – повідомили в міністерстві.



Водночас, як повідомили БЕЛТА в УДАІ УВС Брестського облвиконкому, мікроавтобус із дітьми зіткнувся з навантажувачем.

«За попередньою інформацією, водій за кермом автомобіля Renault Master здійснив попутне зіткнення з навантажувачем Амкодор під керуванням місцевого жителя. У результаті зіткнення загинула дитина-пасажир 2005 року народження, громадянин України, який перебував на передньому пасажирському сидінні. На місці події працюють співробітники ДАІ і слідчо-оперативна група», – поінформували в ДАІ.

Начальник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич підтвердив, що в ДТП у Білорусі загинув 1 громадянин України і 6 постраждали. Двоє з них перебувають у важкому стані, повідомляє "Українська правда".

"Група дітей поверталася з Польщі через Білорусь до Сумської області", – сказав Кирилич. За його словами, консул України у Бресті в неділю вранці виїхав на місце і відвідав потерпілих у лікарні. Спільно з органами місцевої влади вживаються першочергові заходи з надання допомоги потерпілим, – додав представник МЗС.

Він підтвердив, що 2 потерпілих можуть транспортувати до Бреста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus