USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гаврилишин повернувся в Західінкомбанк, - преса

21 Липня 2011 10:59
Голова наглядової ради ТОВ КБ «Західінкомбанк», депутат Луцької міської ради попереднього скликання Василь Гаврилишин, який знаходився тривалий час під вартою, об'явився в банку і нібито влаштував прочуханку працівникам.

Про це з посиланням на неофіційні джерела, повідомила 21 липня газета Волинь нова.

Подив викликає той факт, що ні в прокуратурі області, ні в УМВС України в області ніякої інформації про зміни в долі Гаврилишина не вдалося отримати, - пише газета.

Щоправда, одна з офіційних осіб саркастично пожартувала: «Невже відкупився?». Але ж протягом останніх років на прес-конференціях, брифінгах для ЗМІ правоохоронці охоче розповідали про зловживання банкіра.

За повідомленням з Генпрокуратури, 3 березня 2009 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах), Головним слідчим управлінням МВС України було порушено кримінальну справу. У ході розслідування встановлено обставини, які дали підстави Генеральній прокуратурі 13 квітня 2009 року порушити кримінальну справу стосовно цієї особи за ч. 5 ст. 191 КК (привласнення майна в особливо великих розмірах). У квітні того ж року Печерським районним судом м. Києва підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

З тих повідомлень, які надавалися правоохоронцями, Гаврилишина підозрювали у привласненні чужих коштів, а саме - близько трьох мільйонів доларів США, які оформлялися як кредити на підставних осіб. Звинувачення були дуже серйозні - зловживання службовим становищем, вчинення службових підроблень, шахрайство. Також прокуратура області у 2010 році порушила кримінальні справи стосовно службових осіб Західінкомбанку за такими ж статтями, а ще - заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах.

Усі пам'ятають, як 26 депутатів Луцької міської ради зверталися до Верховного Суду України про зміну запобіжного заходу, проте зусилля адвокатів і обранців громади не увінчалися успіхом, - нагадує Волинь нова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Боніфацій Показати IP 21 Липня 2011 14:32
І хто він зараз в цьому банку? Власник помінявся...
вкладник Показати IP 21 Липня 2011 15:10
Якщо це правда то він непорядний чоловік-йому дякувати тим працівникам треба що витримали такий негатив і сльози клієнтів та думати як повертати людям вклади.Може вже почне віддавати нам грошики?
Богомоленць Показати IP 21 Липня 2011 22:29
Кати нарешті випустили чоловіка. Обираємо собі бандицькі влади =( Жалко що сам люд цього не розуміє, Юра Єнак.. ніколи не віддасть гроші, забудьте про них...
Богомоленць Показати IP 21 Липня 2011 22:31
Напевне справа валиться і вже не знає те мусарйо що робити =) потім знову закриють =(
кум Показати IP 21 Липня 2011 23:08
посадили щоб розкрасти банк і розкрали поки його небуло а потім можна і крайнього пошукати. А працівники там ніякі зараз будуть бігати бо їх хтось обіжае прочухана дають в першу чергу вони без совісті писали і пишуть те що їм говорять бо боягузи і непорядні
Микола Показати IP 22 Липня 2011 11:01
Гаврилишин для працівників - повний нуль.Журналіст просто цього не знає.Весь колектив настроєний проти нього досить агресивно за те,що на рівному місці попідставляв людей,які допомагали заробляти йому його величезні статки.До того ж ще і кожного працівника особисто обікрав на не одну тисячу доларів.Таке не прощається ніколи.І в банк він не вернеться НІКОЛИ!!!Треба,щоб він і його свита це зрозуміли.
Сиракузенко Тарас Показати IP 2 Серпня 2011 13:39
Західбанкрутбанк став таким завдяки старанням пана Василя. Не можна банк перетворювати в шахрайську лавочку, вважати себе майже небожителем, а решту люду - бидлом лохоподібним!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus