USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-голова райради Волині «розіграв» міліціонерів

1 Лютого 2014 13:24
31 січня робочий день новообраних голови Володимир-Волинської райради Андрія Оніщука та його заступника Павла Карпюка, всупереч постійним сюрпризам від «папєрєдніків», таки розпочався, інформує «Слово Волині».

Як повідомив голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук: «Екс-голова райради Степан Слащук забрав усі ключі від сейфа і колишнього свого службового кабінету, однак сьогодні виявив крадіжку жорсткого диску з робочого комп`ютера. Слащук відразу викликав наряд міліції, написав заяву.

Прибула слідчо-оперативна група, зняла відбитки пальців і посипала усе спеціальним порошком». Міліціонери запитали Степана Слащука: наскільки цінна і секретна інформація, рішення, розпорядження райради знаходяться на викраденому вінчестері. На що, зі слів Павла Карпюка, останній відповів, що, мовляв, там лише його сімейні фотографії...

Коли ж відкрили системний блок, то здивуванню правоохоронців не було меж: жорсткий диск був на місці - цілий-цілісінький! Дехто з присутніх не стримав сміх. А сам Степан Слащук перехрестився і сказав «слава тобі, Боже».

А вже за кілька хвилин написав ще одну заяву у міліцію – про те, що йому перешкоджають виконувати службові обов’язки. «Не зрозуміло, чого саме добивається Степан Слащук своїми діями, адже він сам склав свої повноваження, а сесія своїм рішенням задовольнила його заяву ще п’ять днів тому. Причому більшістю голосів», - прокоментував Андрій Оніщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сусід Показати IP 1 Лютого 2014 20:14
А все тому що М***ДАК! Я вже не раз йому в очі говорив про це.
маха Показати IP 1 Лютого 2014 21:17
ОСЬ БУДЬ ЛАСКА ЯКІ ПЕНЬКИ У НАС ЗАЙМАЮТЬ ПОСАДИ
Сусід Показати IP 2 Лютого 2014 06:16
Андрійко, це ти тут гавкаєш? Та вже схаменися. Ти ще не зрозумів, що ви лохі!
хм Показати IP 2 Лютого 2014 07:05
там видно було домашнє порно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus