USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Головній освітянці Луцька світить притягнення до відповідальності

25 Червня 2010 10:22
Начальнику управління освіти Луцької міськради Анжелі Масиник «світить» притягнення до дисциплінарної відповідальності за словесну перепалку з депутатом Святославом Зелінським під час сесії міської ради.
Відповідну рекомендацію луцькому міському голові Богдану Шибі дала 24 червня постійна комісія Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише ВІП.
На адресу комісії надійшов лист депутата Луцької міськради Святослава Зелінського, який обурювався поведінкою начальника управління освіти міськради Анжели Масиник під час обговорення проекту програми соціально-економічного розвитку Луцька на 2010 рік. Зелінський просив профільну комісію прокоментувати цей факт та дати йому оцінку..
Голова депутатської комісії Анатолій Бубенщиков зазначив, що, на його думку Масиник тоді порушила «Етичний кодекс працівників виконавчих органів Луцької міської ради». «Це не перший випадок того, що ви з людьми розмовляєте на підвищених тонах... Інколи вмієте людям, вибачте за слово, і хамити», - зазначив Бубенщиков.
Анжела Масиник зауважила, що на тій сесії вона не була доповідачем, і що повелася «немудро», коли Зелінський запросив її на трибуну. «Доповідачем був департамент економіки… Цієї програми наразі я в руках не мала і я мусила дивитися по тій програмі, що була в Ковпак (директор департаменту економіки Любов Ковпак - «ВН»), щоб дати відповідь по суті».
«Будь-який досвід спілкування є суб’єктним. Я зробила висновки з цієї ситуації. Я вдячна пану Зелінському за те, що він стимулював мене для того, щоб я дуже швидко ввійшла в курс своїх посадових обов’язків, своєї роботи», - сказала посадовець, хоча й додала, що вважає «закиди про некомпетентність нефаховими». «Я маю професійну освіту, я перемогла у «Вчителі року» - такий конкурс, де перевіряється і фахова майстерність, і компетентність, і громадські певні позиції, і світоглядні... Я думаю, що моя подальша робота буде прикладом того, що можна конфліктні ситуації вирішувати методом консенсусу», – стверджує Масиник.
Голова депутатської комісії запропонував за поведінку під час сесії «звернутися до Луцького міського голови Шиби Богдана Павловича про притягнення начальника управління освіти Масиник Анжели Віталіївни до дисциплінарної відповідальності за порушення Етичного кодексу працівників виконавчих органів Луцької міської ради...»
Довідково:
12 травня під час сесії Луцької міської ради під час обговорення проекту програми соціально-економічного розвитку Луцька на 2010 рік депутати Святослав Зелінський сперечався з начальником управління освіти Анжелою Масиник, маючи претензії до низки пунктів програми саме в її «освітянській частині». Зокрема, Зелінський просив розшифрувати фразу «удосконалення системи морального і матеріального стимулювання учнів». За словами Масиник, тут малося на увазі придбання дипломів, грамот і навіть цукерок та книжок для нагородження учнів. Проте, на думку депутата Зелінського у місті не потрібне «мавпування з державних програм». Він вимагав внести зміни до ряду пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антиянек Показати IP 26 Червня 2010 23:50
А Зелінському нічого не світить. Ні в політиці, ні в кар'єрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus