USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Гостювання» у Луцьку для нововолинця закінчилося побиттям

15 Листопада 2010 12:26
Мешканця міста Нововолинська, який затримався у Луцьку, повертаючись додому із Києва, побили й пограбували місцеві хулігани.
42-річний Роман П. повертався від свого батька зі столиці і, прибувши потягом до залізничного вокзалу обласного центру Волині, направився до автостанції №1, оскільки йому потрібно було пересісти, аби добратись додому у Нововолинськ. Про це розповів помічник начальника Луцького МВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Олег Плазовський.
Дорогою до автостанції Роман трохи заблукав і потрапив у новобудови, що на вулиці Зацепи. Тут зустрів трьох осіб без постійного місця проживання, які в одній з новобудов облаштували собі місце для ночівлі.
В одного з них був день народження. Хлопці запросили Романа «відсвяткувати» подію.
Два наступні дні хлопці пили-гуляли, після чого винуватець свята «наїхав» на свого гостя: мовляв, пив, їв, а працювати хто буде?
Після цього Роман вирішив подякувати за гостинність і зібрався їхати додому. Але перед виходом попросив компанію провести його на автостанцію, мовляв, він не знає дороги.
Коли хлопці вийшли на вулицю Конякіна, надворі було вже темно. Один з них – Василь – побачив, як товариш упав, і вирішив, що його вдарив недавній гість Роман.
Василь завдав чоловікові декілька ударів та забрав у нього куртку, залишивши самого лежати на землі у незнайомому місті.
Відлежавшись, потерпілий звернувся по медичну допомогу до приймального відділення лікарні, де виявилося, що отримані тілесні ушкодження відносяться до середнього ступеня тяжкості.
Лікарі негайно повідомили про це правоохоронні органи. Наступного дня дільничні інспектори міського відділу УМВС затримали «горе-злочинця».
Зараз Роман перебуває у лікарні, а його кривдник 33-річний Василь в ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області.
Порушено кримінальну справу. Також підозрюваний зізнався у скоєнні ще декількох крадіжок. Триває слідство.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 17 Листопада 2010 13:24
Брєд якийсь! Їхав додому, а пив в Луцьку 3 дні. Ото є придурки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus