USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Гуманітарну допомогу для Майдану оформили за 20 хвилин. СПРОСТУВАННЯ

4 Лютого 2014 13:09
Вантаж із гуманітарною допомогою, про який йдеться у критичній публікації місцевих Інтернет-видань, 2 лютого 2014 року оформили у митному режимі внутрішнього транзиту за 20 хвилин та направили на Київську міжрегіональну митницю, - повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Нагадаємо, як повідомляло «Польське радіо», Українська митна служба заблокувала контейнер з десятьма тоннами гуманітарної допомоги з Польщі. Теплий одяг, спальні мішки, розкладні ліжка, перев'язочні матеріали та інші речі, зібрані впродовж тижня у різних польських містах, хоч перетнули польсько-український кордон у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», але за станом на 22.00 3 лютого на Майдан досі не потрапили.

Зі свого боку працівники Ягодинської митниці Міндоходів переконують, що вантаж із гуманітарною допомогою, що прямував з Республіки Польща до України, перетнув державний кордон України у зоні діяльності митного поста «Ягодин» і для проходження митних формальностей перевізник скористався електронним декларуванням.

«Проблемних питань під час пропуску гуманітарної допомоги через митний пост «Ягодин» у перевізника не виникло», - стверджують міндоходівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
fe Показати IP 4 Лютого 2014 13:25
Ай не звертайте уваги у них кожного дня майдан розганяють, танки везуть, російський спецназ приїхав ітп краще б їм валеріянки прислали б їх хазяї....
Сергій Показати IP 4 Лютого 2014 14:39
І пургену, може від того порозбігаються
Роман Показати IP 4 Лютого 2014 14:53
Игорь Беркут: режим Януковича решили сносить http://obozrevatel.com/politics/83652-berkut-rezhim-yanukovicha-reshili-snosit.htm
Вікторія Показати IP 10 Лютого 2014 08:54
Якщо гумонітарну допомогу затримали, то це злочин проти свого народу і судити як,, ворогів народу" !!!!!!! Писаки, Іуди продажні, вам ніколи не зрозуміти що таке волелюбність, відчуття особистойі гідності, патріотизм і любов до ближнього бо в вашому лексиконі немае таких слів.Слова пригадайте,, душу й тіло ми положим за нашу свободу""......за 65 днів мирних протестів народ три рази жостоки ізбивали, а народ все стояв, молився, співав гімн, йіздив в межигір'я та ніхто йіх не почув і не побачив, лише спромоглися прийняти дебільні закони чим і спровокували братовбивчу війну. Кримінальнокорумпований уряд по лікті в крові украйінського народа, журналістів, медиків, міліціонерів. З колись славного,, беркута" зробили пушечне мясо для боротьби уряду зі свойім народом і саму ненависну і позорну групіровку що йіх і йіхні сімйі проклинають мілліони людей. А це енергетика, сила. Хто за це відповість?тепер накладаеться подія на подію але свято вірю що тих хто спровокував і винен в побиттях, починаючи з 30.11.2013 ,і цій братовбивчій війні, будуть судити як,, ворог украйінського народу"
Menes Показати IP 26 Жовтня 2016 14:40
Вікторія, хто і кого буде судити? Если маленький народ САХА в Якутии борется за свою независимость, то наш руський народ, сам подставил свой зад под евГейского жида. Сион 2.0 yesterday at 7:38 pm Actions ЯКУТИЯ ОБЪЯВИЛА РУССКИХ НЕКОРЕННЫМ НАРОДОМ. "Конституционный суд Республики Саха (Якутия) постановил внести в Конституцию республики уточнения по поводу внесения ясности насчет правового статуса коренного народа Якутии. Согласно постановлению суда, оглашенному председателем суда Александром Ким-Кимэном, отныне коренным народом Якутии следует считать представителей якутского этноса." Expand text… 3:17 L'One –Якутяночка (feat. Варвара Визбор) sakhalife.ru Конституционный суд: Вся территория Якутии — это историческая родина якутского народа.. 21 октября 2016 года состоялось оглашение Постановления Конституционного суда Республики Саха (Якутия) по делу о толковании положений статьи 42 Конституции (Основного закона) Республики Саха https://vk.com/zionru#post-45494205_9032

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus