USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як діяла порностудія в Луцьку. Подробиці. ФОТО

24 Листопада 2011 12:36
Декілька місяців волинські красуні через Інтернет демонстрували свої принади німецьким та іншим клієнтам. Газета « Волинь-нова » 24 листопада оприлюднила схему роботи скандальної порностудії .

Шкода, що конкурсний відбір молоденьких дівчат на ролі акторок для роботи в студіях Польщі, який проходив у лютому 2009 року у луцькому готелі «Україна», широко не афішувався. Це ж бо двері ламались би під натиском красунь, бо надто були заманливі умови. Претендентки майже всі мали вищу освіту, але це не була головна вимога. Організатори кастингу для дівчат оцінювали параметри майбутніх телезірок, їх привабливість і уміння подати свої принади. І знання іноземних мов не вимагалося, бо в сексуальних іграх більше важить мова рухів.

Кастинг проходив на високому міжнародному рівні. У Луцьк прибув сам пан Адріан Колеснік, громадянин Німеччини, людина з великими фінансовими можливостями. Першим помічником у нього була луцький приватний підприємець Діана Семенюк, знавець психології жінок. Була навіть перекладач, яка озвучувала договори, висновки адвоката про абсолютну цнотливість у роботі дівчат за кордоном.

Щоправда, трапився невеличкий скандал. Керівник модельного агентства «Гламур» Олена Дьоміна обурилася: «Чому такі амурні справи з вихованками проводять без її дозволу?» Внесли поправку: людина з таким досвідом та організаторськими здібностями може пригодитися в міжнародному синдикаті. Сторони обмінялися контактними телефонами і домовилися про взаємовигідну співпрацю.

Договори на підприємницьку діяльність (так називався цей процес) укладався з польською фірмою (типу «Роги і копита»), яку очолювала дружина Колесніка, громадянка Республіки Польща, пані Віолетта Ведріховська. Її представником на Волині стала Діана Семенюк.

Що ж пропонували організатори артистичних шоу? Начебто абсолютно легальне невинне заняття. Через Інтернет текстове еротичне спілкування (на есперанто чи що?) з клієнтами, восьмигодинний робочий день, вихідні і... зарплата - 800-1200 євро на місяць. Це ж якщо згадати, як каторжно працюють інші українські жінки на городах, у парниках і т.д. у польського панства і які мізерні злоти отримують, то це справді заманливо.

У подальшому Олена Дьоміна і Діана Семенюк самостійно підшукували дівчат привабливої зовнішності, пересилали фото та відео Колесніку, який, певне, зі своєю польською пані оцінювали, чи придатний товар для інтелектуальних забав.

Діана Семенюк, отримавши згоду на експлуатацію вродливих дівчат від хазяїна, готувала документи, візи і нерідко супроводжувала «моделі» на місця роботи, а вони знаходилися в Щецині та Старощецинську на орендованих квартирах (це біля кордону з Німеччиною).

«Актриси» дуже швидко переконувалися, що такі великі гроші скупий німець не платитиме за «роботу в білизні», як обіцяв у Луцьку. Хоча, думається, що повнолітні дівчата (деякі були розлучені) не настільки наївні, щоб вірити, ніби за щебетання в ефірі про еротичні матерії і огляд їхніх лукавих личок будуть платити.

Напевно ж, вони заглядали на порносайти Інтернету і знали на що йдуть. Наприклад, Вероніка А. і Аліна Д., незважаючи на «тяжкі умови праці», вдруге подалися заробляти оголеним тілом, а, за висловом експертів, це була «натуралістична демонстрація геніталій та маніпуляція ними».

Дівчат ніхто не закривав на замок, але їх лякали штрафами, фіктивними договорами-контрактами на півріччя, словом, влаштовували психологічний тиск. Тому хочеш чи ні, а треба було працювати (!) протягом 12 годин, із двома-трьома перервами на 10-15 хвилин, без вихідних, а, основне, гроші їм виплачували після повернення в Україну. Це справді організована злочинна група зі своїми рабськими законами. Їхні «танці» виставляли на відео в Інтернет та в режимі реального часу демонстрували клієнтам, які за встановленими тарифами переказували на рахунок фірми реальні євро за сумнівну насолоду.

За вербування і організацію, переїзди людей модельна пані Дьоміна та підприємець Семенюк отримували певні відсотки. Який розмах набув цей порнобізнес із участю юних дівчат із Волині, свідчить те, що за декілька місяців у 2009 році було завербовано більше 15 осіб. Це звучить сумно, але деякі залучені дівчатка чекали... повноліття, тобто своєї черги на те, щоб стати начебто порнозіркою.

Зрозуміло, що організатори не спокушали великими грішми дочок бізнесменів, чиновників, а вмовляли на поїздки тих, хто заліз у борги, взяв кредит, не може сплатити комунальних послуг, ріс без батьків, не може прогодувати маленьку дитину. І знаходили бажаючих. Кожна вибирає свій шлях, навіть такий гріховний, тим більше, якщо інших талантів немає.

Знову в країні ведеться дискусія, чи треба легалізовувати проституцію, чи не збільшити штраф за таке заняття, хоча це все залежить від стану моралі і духовності в суспільстві. Інша справа, що на повіях заробляють сутенери, міліція, працівники готелів, саун та інші, а держава втрачає.

Іноземні організатори порнобізнесу переконалися, що українські дівчата роздягаються і трясуть цицьками перед камерами без будь-яких забобонів чи сорому, бажаючих багато, а тому вирішили спростити процес. Для чого доставляти живий товар в Польщу, витрачатися, коли простіше завезти в Україну технічну апаратуру, де актриси завжди знайдуться? Уже 23 листопада 2009 року в Луцьку пройшов кастинг, який Колеснік провів з Дьоміною для того, щоб підібрати достойні жіночі екземпляри.

А перед тим була проведена підготовча робота з участю технічного спеціаліста Віктора Безушкевича, який раніше робив фото дівчат. Найняли квартиру на вулиці Сухомлинського, встановили апаратуру, підключили Інтернет. Пан Колеснік уклав контракт з Оленою Дьоміною про надання порнопослуг через трансляцію на територію Німеччини та за її межами.

Мабуть, небагато в Луцьку знайдеться жінок, які б отримували 1000 євро місячної зарплати, як Дьоміна, та ще й додатково 800 євро за виконання певних умов щодо передачі відео на порносайти. У цей час у Дьоміної вже був рахунок у банку на ім'я знайомої, куди й потекли євро. Досить сказати, що з 25 листопада 2009 року по 10 лютого 2010 року було переказано і легалізовано 15 550 євро (173 579 гривень), частина яких була роздана жрицям кохання за їхні сексуальні танці.

Цікаво, що «гламурна» дама пропонувала багатьом жінкам взяти участь у зйомках, але більшість утрималася.

Група в Дьоміної була поділена на тих, хто оголювався повністю (пройшли практику в Польщі) і хто частково, від цього і зарплата нараховувалася. Хто не слухався - виганяла. Мабуть, пан Колеснік і його польська пані були впевнені, що на Волині правоохоронні органи не компетентні в технічному відношенні, не ознайомлені з системою Інтернет.

Порностудією зайнялися співробітники управління Служ би безпеки в області, були роздобуті незаперечні докази злочинної діяльності організованої групи. До речі, пан Колеснік не забув і про свою найпершу помічницю Діану Семенюк, якій запропонував створити порностудію в Рівному. Квартиру підшукала, але роздягнути акторок не встигла...

Кримінальна справа щодо організованої злочинної групи, члени якої займалися торгівлею людьми, виготовляли, збували і розповсюджували порнопродукцію, що підтверджено рядом експертиз, тривалий час розглядалася в Луцькому міськрайонному суді. На минулому тижні головуючий на суді Михайло Квятковський дві з половиною години зачитував вирок . Олена Дьоміна і Діана Семенюк своєї вини не визнали, твердили, що не знали, яку ж там продукцію виготовляють у Польщі.

Суд, врахувавши деякі пом'якшуючі обставини (в Дьоміної - малолітній син), за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів Олені Дьоміній виніс покарання у вигляді восьми з половиною років позбавлення волі з трирічною забороною займатися підприємницькою діяльністю, з конфіскацією належного їй майна, Діані Семенюк - п'ять років позбавлення волі з конфіскацією належного їй майна.

Осіб, причетних до виробництва порнопродукції в Луцьку, засуджено до трьох, чотирьох і п'яти років позбавлення волі з відтермінуванням виконання покарання, якщо кожна з них не вчинить протягом трьох років нових злочинів. Це технічний організатор Віктор Безушкевич, а також Ірина Д., Жанна П., Мирослава К., Аліна Д., Анна А., Вероніка А. і найбільш прикро, що це вродливі жінки, яким трохи більше двадцяти років.

До речі, декільком дівчатам, яким Олена Дьоміна нанесла моральну шкоду, вона повинна сплатити по вісім тисяч гривень кожній. Семенюк було взято під варту у залі суду, Дьоміна під час винесення вироку не була присутня. Вирок першої інстанції може бути оскаржений в апеляційному суді області.

До цього слід лише додати, що кримінальні справи стосовно громадян Німеччини та Польщі виділено судом в окреме провадження. Як пояснили в прокуратурі області, очевидно, матеріали кримінального переслідування щодо іноземних організаторів будуть передані правоохоронцям тих держав, громадянами яких вони є.

Сподіваємося, що вони теж понесуть суворе покарання за порнобізнес, глобальне розповсюдження порнографії, що служить розтлінником душ насамперед молоді, розкладає суспільство, зневажаючи духовні цінності, людські почуття.

В інтерв’ю журналу «Лише насолода» у серпні 2009 року керівниця модельного агентства «Гламур» Олена Дьоміна зазначала: «В нас щонеділі відбуваються кастинги. «Гламур» ставить досить високі вимоги до зовнішності. Ми дбаємо про імідж та рейтинг агентства. ...Кожна модель, яка займається в «Гламурі», задіяна у різних проектах та є успішною».

В агентстві працювали дівчата від 13 до 21 року.

Олена Дьоміна була єдиним на Волині офіційний представником Національного комітету конкурсу «Міс України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
))) Показати IP 24 Листопада 2011 12:44
8 лет за такое многовато. Б...ство чистой воды.
Іван Козолуп Показати IP 24 Листопада 2011 13:20
В нашій країні люди хоча б на парнусі заробляють. Якщо чиновники бабло з бюджету крадуть, соц виплати і пенсії урізають, народ обдирають, то що робити? Люди або за бугор нелегалами з неньки-України драпака дають, або отак заробляють. Не судіть, та не судимі будете. Люди знають, на що йдуть. Треба в Україні повністю змінювати всю систему, владу, увесь цей прогнилий бюрократичний апарат!
?! Показати IP 24 Листопада 2011 14:45
ПОЯСНІТЬ ХТОСЬ ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ "Осіб, причетних до виробництва порнопродукції в Луцьку, засуджено до трьох, чотирьох і п'яти років позбавлення волі з відтермінуванням виконання покарання, якщо кожна з них не вчинить протягом трьох років нових злочинів. Це технічний організатор Віктор Безушкевич, а також Ірина Д., Жанна П., Мирослава К., Аліна Д., Анна А., Вероніка А." ТО ЇХ ПОСАДЯТЬ? ЧИ ЯКЩО ЗА 3 РОКИ ВОНИ НІЧОГО ПОГАНОГО НЕ ЗРОБЛЯТЬ, ТО І НЕ СИДІТИМУТЬ? ПРАВИЛЬНО Я РОЗУМІЮ?
adams до ?! Показати IP 24 Листопада 2011 17:05
3 роки умовно....Правильно розумієш...
закон Показати IP 24 Листопада 2011 15:10
надо рубать зачатки порнухи на корню.начинается всё с эротики а заканчивается детской педофилией!!!!наказание по максимуму б...м
Тарас до закон Показати IP 24 Листопада 2011 15:42
ПІДТРИМУЮ НА СТО ВІДСОТКІВ !!! Не потрібно жалітит тих курв.... НІЯКИХ ПОБЛАЖОК ! Я впевненний,що зі мною солідарні всі батьки,в т.ч. батьки тих "моделей",що організували цей "бізнес"...
Вова Показати IP 24 Листопада 2011 15:32
Шкода дівчат
Хатуль Мадан до Вова Показати IP 24 Листопада 2011 18:39
Шкода - це машина.
+ Показати IP 24 Листопада 2011 15:43
Єдине що нормально експортували...
Осінь Показати IP 24 Листопада 2011 15:59
В інтерв’ю журналу «Лише насолода» у серпні 2009 року керівниця модельного агентства «Гламур» Олена Дьоміна зазначала: «В нас щонеділі відбуваються кастинги. «Гламур» ставить досить високі вимоги до зовнішності. Ми дбаємо про імідж та рейтинг агентства. ...Кожна модель, яка займається в «Гламурі», задіяна у різних проектах та є успішною». Йома йо=)Тепер як жеж має бути соромно дівчатам,які там займалися, які там взагалі були, а корчили з себе невинність більшість з них,та в принципі не те,що більшість,а всі і досі корчать...., їх весь Луцьк знає,хто там був і на яких основах!!! НІЧОГО НЕ БАГАТО, ЗАМАЛО, ЩОБ ТРОХИ МІСЦЕ СВОЄ ЗНАЛИ!!!Щоб думали головою що роблять і як, а Україна готель ще й в додачу опозорилася!!! =) В ЛУЦЬКУ ЖОДНОГО ТОЛКОВОГО ГОТЕЛДЮ,НУ ЖОДНОГО,ТО ХОЧА Б ЗА ІМІДЖ БОРОЛИСЯ Б МІЖ СОБОЮ,а ні..., вони бабло косять...
обалдів Показати IP 24 Листопада 2011 16:04
у мене шок вісім років за шо??????? а вбивцям і то менше дають
серий до обалдів Показати IP 25 Листопада 2011 20:36
певно перейшли комусь дорогу
Петя Показати IP 24 Листопада 2011 17:11
Хорошо помню Квятковского в молодости. Еще при советах принимал решения угодные сов-парт органам. Мотивировочка была простая, мол квартирку хочу получить от государства.
))) Показати IP 24 Листопада 2011 18:02
не заступаюсь за квятковського, але вас послухати то таке враження, що квятковський заставляв їх трусити геніталіями на увесь світ)))
VSC Показати IP 24 Листопада 2011 18:45
Жалко девочек многие из них очень хорошие. спасибо
КаЛьОк Показати IP 24 Листопада 2011 18:52
Зате вони пославили Луцьк на міжнародному рівні. Можливе це допоможе притягнути нові інвестиції в економіку, підвищити рівень демократії)))
VSC Показати IP 24 Листопада 2011 18:53
Не судите, да не судимы....; каким судом судите, таким будете судимы... Где-то вот так. азь есмь Эли Бенифацович, царь, житие мое.
Туктук до VSC Показати IP 24 Листопада 2011 19:19
ВСЦ як ви думаєте скільки міг би дати цей самий суддя за педофілію?
VSC до Туктук Показати IP 25 Листопада 2011 19:14
мне нисколько я неприкасаемый
Аліна Показати IP 24 Листопада 2011 19:12
Це все природньо. Ви ж, чоловіки це любите. І напевно СБУ теж любить дівчаток.. Але не всі мають можливість - тому і так склалось
мирек Показати IP 24 Листопада 2011 19:33
напишите имя сбушника которому девка в очередной раз бесплатно не дала и он отомстил
Антон Показати IP 24 Листопада 2011 21:00
А ця гидота, яку пізно щовечора на деяких каналах по телебаченню на всю країну крутять, як називається ? За це чому не садять ? Чи не тому, що власник того каналу депутат або високопосадовець ?
1 Показати IP 24 Листопада 2011 21:09
Включіть наші канали після 24 ї і побачите те саме.Трясуть, крутять і зваблюють.
просто так Показати IP 24 Листопада 2011 21:35
до спивчутливцив питання-ваши диты так само заробляють чи ни.можн скоро будемо исти один одного бо таки бачте обставини може вси станемо лесбиянками бо нема за кого замиж виходити може щеа багато що понапридумуемо в виправдання.а може шановни пора подумати що ми не бидло
Х Показати IP 24 Листопада 2011 21:52
Люди,а що значить не прийшла до суду? вона втікла?
ліберал2 Показати IP 24 Листопада 2011 21:57
Ну дійно, 8 років за що? Дівчата знали на що йшли, нікого не вбили, не покалічили, державі збитків не завдали.. Це чинвникам-хапугаи такі терміни давати треба, тоді може і не доведеться людям таким займатися..
Віолетта Показати IP 24 Листопада 2011 23:32
А я шукаю молодого хлопчика за викликом.
Хлопчик за викликом до Віолетта Показати IP 25 Листопада 2011 10:58
Я тут! Ти мене знайшла ))))
Тато Показати IP 25 Листопада 2011 00:05
Темні неосвідчені люди лишають тупі коменти на адресу засуджених героїв.
Іван Козолуп до Тато Показати IP 25 Листопада 2011 23:24
О, Просвітлені напів боги - повертайтесь на Олімп ))
вова б. Показати IP 25 Листопада 2011 00:30
Ленка тримайся
Спасибо жителям Данбаса Показати IP 25 Листопада 2011 08:24
Найцікавіше, що редактором журналу "Лише насолода" є Олена Б. Племіниця колишнього крутого мента із Луцького міськвідділу УМВС...
Греміо Показати IP 25 Листопада 2011 08:29
Як на мене, працівники СБУ повинні бути присутніми і 26 листопада у нічному клубі "Золото", де модельна агенція Марини Занюк організовує грандіозну модну вечірку «Fashion Day». А то під цим гламурним мармеладом наших дівчат вербують у порно-зірки... ГАНЬБА... Дьоміній та Семенюк... І до, речі, чому зникло відео із того славнозвісного кастингу із готелю "Україна"????
Киця Показати IP 25 Листопада 2011 10:23
"небагато в Луцьку знайдеться жінок, які б отримували 1000 євро місячної зарплати, як Дьоміна, та ще й додатково 800 євро за виконання певних умов щодо передачі відео на порносайти." у якійсь з попередніх статей на цю тему розповідали, що працівниці отримували не набагато менше. Були б високі зарплати ще десь, то ніхто б не працював у порно бізнесі. Вивели людей за межу бідності і тепер переймаються рівнем моральності та культури! Хай краще дівчата працюють за 100 доларів у місяць касирами-працівниками торгового залу у супермаркеті, де робочий день теж буває 12 годин без належного обіду, і там не задом крутити треба, а добряче карячитись. Моралізатори, щоб вам!... Порнуха, це зло, але що гірше порнуха чи бідність?
Іван Козолуп до Киця Показати IP 25 Листопада 2011 23:26
Істину глаголиш, кицюнька ;)
я в шоці Показати IP 25 Листопада 2011 13:48
ГАНЬБА!
Валера Показати IP 25 Листопада 2011 15:13
Не повинно бути розпусти!!! Геть таких за грати! Щоб інші боялися !
Мораліст Показати IP 25 Листопада 2011 20:02
А скільки читачів хотіли б подивитися оту ганьбу! Щоб засудити, переконатися, що це - недостойно людини показувати геніталії, використовуючи ще й спец техніку, спец підсвітлення, спец одяг і взагалі - ганьба, є ганьба. А сайт не підкажете?, де оцю ганьбу у записі можна переглянути, звісно з метою засудити і винести високоморальний висновок - жіночі груди зі спокусливими формами і зволоженими тілами оглядати непристойно, волинська ж земля - край цноти й моралі. Саме цей факт підтверджує високу відвідуваність зазначеної теми на ВН.
с Показати IP 25 Листопада 2011 21:44
бред собачий.вони навіть не знають що таке порностудія.
1 Показати IP 25 Листопада 2011 22:04
Чому тоді не закриють ці всі еро шоу на тв?Треба нормальні борделі відкрити, то хоч легально все буде.Бо без цього ще людство не обходилось.
Zheniok Показати IP 26 Листопада 2011 01:24
футболіст, який в Севастополі ганяючись по вулицям вчинив ДТП в якому загинула матір і дитина отримав 6 років... неправильне в нас правосуддя
Вася Показати IP 26 Листопада 2011 17:53
Дьоміна ніби втікла і в розшуку. Хто щось чув?
Ольга Ф. до Вася Показати IP 20 Жовтня 2013 00:15
Вася, от тобі тільки і плітки збирати?! І де тільки Україна таких Вась набрала?(((
Моральний Показати IP 26 Листопада 2011 21:18
Аверс після 00:00 годин транслює те, за що, кодекс передбачає 8 років. ТРК АВЕРС чекайте в себе на офісі - новий тренд "маски-шоу". Питання в тому коли відповідні органи вбачать склад злочину в ваших "вечірніх ефірах". Система не досконала...
Х Показати IP 26 Листопада 2011 22:59
Так хтось знає, що зараз з Дьоміною???
Спец Показати IP 1 Грудня 2011 16:59
«натуралістична демонстрація геніталій та маніпуляція ними» - це порно? СБУ турбуються тільки про свої відкати кришованих бізнесів. При чому бізнес треба спеціально ЗАГНАТИ поза рамки закону, щоб побирати. Реальна безпека для України їх не обходить.
Квятковський Міша Показати IP 13 Грудня 2011 15:06
Квятковський Михайло - гомосексуаліст, тому-й не розуміє що-то воно таке гола жінка.
Вася до Квятковський Міша Показати IP 13 Грудня 2011 20:12
Ти придурок... В Квятковського Михайла Семеновича, син недавно одружився.............. А ти Міша по ходу реальний гомік раз таке пишеш, , мариш гомосятиною, то займайся нею, а не пиши тут коменти дебільні.......
Сергей Тарзан Показати IP 7 Квітня 2012 22:14
Це технічний організатор Віктор Безушкевич - а вот он сейчас, организовал свой фетиш сайт и продалжает тех же б...дей только в другом амплуа снимать) - http://www.wetfoto.com/ вот он в своем контакте - http://vk.com/id46304282 в нем же реклама его нового сайта с б...дями)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus